Zonnelux zonwering

Erpé zonwering: de Zonnelux leverancier

Erpé zonwering is uw Zonnelux leverancier. Bij ons vindt u verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie van Zonnelux. Alle zonweringen van dit topmerk zijn van hoogwaardige kwaliteit. We hebben de volgende producten voor u in het assortiment:

  1. Jaloezieën
  2. Shutters
  3. Rolgordijnen
  4. Plissé gordijnen
  5. Vouwgordijnen
  6. Paneelgordijnen
  7. Duettegordijnen
  8. Lamellen
  9. Geweven hout

 

Bekijk al de mogelijkheden voor binnenzonwering van uw betrouwbare Zonnelux leverancier.

Jaloezieën van Zonnelux

Een populaire vorm van raambekleding, dat zijn jaloezieën. Tegenwoordig kun je jaloezieën in verschillende materialen en kleuren krijgen. Zonnelux heeft houten jaloezieën en aluminium jaloezieën in de collectie. Het fijne aan jaloezieën is dat u geen inkijk meer hebt en u bepaalt zelf hoeveel licht er binnen komt. Voor ieder interieur zijn passende jaloezieën te krijgen.

Gordijnen

Bij Erpé Zonwering kunt u terecht voor al uw gordijnen. Zonnelux biedt ontzettend veel verschillende gordijnen aan. Welke raamdecoratie spreekt u het meest aan? Bekijk de rolgordijnen, vouwgordijnen en plissé gordijnen. U kunt ook kiezen voor duettegordijnen. Ontdek welke stijl bij u past.

en gewilde keuze bij Erpé Zonwering zijn Duette® Shades , deze zijn erg stijlvol. Ze zijn vergelijkbaar met plissé gordijnen, maar bevatten een extra stoflaag, wat zorgt dat er een honinggraatstructuur ontstaat. De  Duette® Shades zijn op maat te maken, waar u nog verschillende keuzes hebt op het gebied van de stofkleur en de kleur van de bovenbak.Vervolgens kunt u nog kiezen uit verschillende opties op het gebied van bediening. Wilt u de duette bedienen met een koord of een ketting? Of juist een handgreepbediening? Het is allemaal mogelijk. Ook zijn er nog enkele opties die Zonnelux Duette® Shades uniek maken ten opzichte van andere merken. Zo is er een bediening via een oprolbaar koord. Een andere keuze is het gemotoriseerde systeem, te bedienen met een afstandsbediening, of met een app zelfs via smartphone of tablet. De duettes kunnen ook geleverd met zijgeleiding, zodat ze aan beide kanten voorzien zijn van spandraden. Vooral voor draaikiepramen is dit ideaal.

Zonnelux Rolgordijnen

zonnelux rolgordijnen zijn modieus en functioneel. Zonnelux rolgordijnen zijn te verkrijgen in de transparante variant, of juist dim-out. Die laatste is meer geschikt voor ruimtes waar u wat meer privacy wilt, zoals bijvoorbeeld de slaapkamer.

Zonnelux produkten  kopen? Dat kan bij Erpé Zonwering. Wij bieden verschillende zonweringen van Zonnelux aan en komen deze met plezier bij u thuis monteren.