Verano Zonwering - Erkende dealer verano - Erpé zonwering Soesterberg Op zoek naar Verano zonwering? Erpé Zonwering te Soesterberg is een erkend Verano dealer. Wij bieden de meest uiteenlopende oplossingen op het gebied van zonwering. Zowel voor binnen als buiten. Bezoek onze website om de best passende zonwering te vinden en een offerte aan te vragen!

Verano Zonwering - Erkende Privelege dealer

Op zoek naar Verano Zonwering? Dan bent u bij Erpé Zonwering, erkend Verano dealer, aan het juiste adres. Als de dagen langer worden en de zon langer gaat schijnen, wilt u zelf kunnen bepalen hoeveel licht en warmte uw huis binnenkomen. Voorkom een te warm huis of onhandige lichtinval met de verschillende soorten zonweringen van Verano.


Op het gebied van binnenzonwering bieden wij de volgende oplossingen:

-Jaloezieën

-Plisségordijnen

-Rolgordijnen

-Rolluiken

-Vouwgordijnen

-Verticale Lamellen


Op het gebied van buitenzonwering kunt u denken aan deze oplossingen:

-Zonneschermen

-Uitvalschermen

-Ritzscreens

-Markiezen

-Verandazonwering


Deze verschillende typen zonwering geven u wanneer de zon schijnt de controle over de temperatuur en lichtinval in huis en maken dat u zorgeloos van de zon kunt genieten. Dat zorgeloze gevoel ervaart u ook tijdens het monteren, dat doet Erpé Zonwering namelijk graag voor u. Door onze jarenlange ervaring kunt u gerust zijn over het resultaat.


Zonwering voor in de tuin

Ook voor in de tuin bieden we verschillende soorten zonwering en beschutting.

Denk hierbij aan:

-Terrasoverkappingen

-Glaswanden

-Terrasschermen

-Windschermen

-Lamellendaken

-Schuttingen


Zo bent u in de zomermaanden zeker van beschutting en kunt u onbezorgd genieten in de tuin.


Over Verano

Het merk Verano is sinds 1990 uitgegroeid tot een van de grote merken in de wereld van de zonwering. Het merk kenmerkt zich door het zorgen van comfort voor binnen en buiten. Naast comfort staat ook duurzaamheid centraal bij de zonweringproducten van Verano. De kwaliteit van de producten kan worden aangetoond door de verschillende certificeringen:

-VMRG Keurmerk.

-TÜV Certificering
-Het ALU-Eco certificaat

-Terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE markering, wat inhoudt dat ze aan de strenge Europese eisen voldoen.


Erkend dealer

Erpé is een van de erkende Privelege  deales die het merk mag verkopen. Wij leveren maatwerk en komen de gekozen zonwering graag bij u monteren.  Wilt u eens zien wat voor uw woning de beste optie is? Neem dan eens een kijkje in onze showroom of  onze webshop.


Deze is te vinden op Sterrenbergweg 7 te Soesterberg.


Ook kunt u ons bereiken via via  034 63 511 79 of via het contactformulier, waar u ook een offerte aan kunt vragen.