Wilt u Luxaflex binnen Zonwering kopen? Erpé Zonwering heeft houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, duettes, rolgordijnen en Twist Shades. Deze zijn bij ons vaak tot wel 30 procent goedkoper dan bij onze concurrenten! Bekijk ons aanbod op de website en kom langs in onze showroom in Soesterberg, 6 dagen per week geopend!

Luxaflex binnenzonwering

Zoekt u zonwering van  het  merk Luxaflex® ? Erpé Zonwering verkoopt Luxaflex binnen Zonwering voor een lage prijs. Bij ons is dit merk vaak  20 tot 30 procent goedkoper dan bij onze concurrenten. Wij hebben een ruime keuze aan Luxaflex producten, ieder met hun eigen voordelen. Deze hebben wij hier voor u op een rijtje gezet. Wilt u meer weten? Kom dan eens langs bij onze showroom in Soesterberg! Onze experts adviseren u graag.

Luxaflex Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën kunnen juist voor een luxe, strak uiterlijk zorgen. Deze passen dan ook goed bij een moderne inrichting. Ook hebben ze een isolerende werking. Zo is uw woning koeler in de zomer en juist warmer in de winter. Aluminium lamellen sluiten beter aan dan houten lamellen, wat zorgt voor meer privacy. Aluminium reageert niet op vocht, waardoor het er strak en mooi uitziet. Ook zijn aluminium lamellen goedkoper, omdat het gemakkelijk te makenen te repareren is.

Luxaflex Houten jaloezieën

Houten jaloezieën creëren een fijne, huiselijke sfeer. Dit komt mede door de brede lamellen, die Luxaflex’ houten jaloezieën kenmerken. Ook is de houtlook erg kenmerkend. Op dit moment is die erg populair.

Luxaflex Duette® Shades 

Een gewilde keuze bij Erpé Zonwering zijn Duette® Shades , deze zijn erg stijlvol. Ze zijn vergelijkbaar met plissé gordijnen, maar bevatten een extra stoflaag, wat zorgt dat er een honinggraatstructuur ontstaat. De  Duette® Shades zijn op maat te maken, waar u nog verschillende keuzes hebt op het gebied van de stofkleur en de kleur van de bovenbak.Vervolgens kunt u nog kiezen uit verschillende opties op het gebied van bediening. Wilt u de duette bedienen met een koord of een ketting? Of juist een handgreepbediening? Het is allemaal mogelijk. Ook zijn er nog enkele opties die Luxaflex  Duette® Shades uniek maken ten opzichte van andere merken. Zo is er een bediening via een oprolbaar koord. Een andere keuze is het gemotoriseerde systeem, te bedienen met een afstandsbediening, of met een app zelfs via smartphone of tablet. De duettes kunnen ook geleverd met zijgeleiding, zodat ze aan beide kanten voorzien zijn van spandraden. Vooral voor draaikiepramen is dit ideaal.

Luxaflex Rolgordijnen

Luxaflex rolgordijnen zijn modieus en functioneel. Luxaflex rolgordijnen zijn te verkrijgen in de transparante variant, of juist dim-out. Die laatste is meer geschikt voor ruimtes waar u wat meer privacy wilt, zoals bijvoorbeeld de slaapkamer.

 

Luxaflex Twist® Shades

Onze Luxaflex duorolgordijnen/ Twist® Shades combineren het sfeervolle aspect van rolgordijnen met de praktische aspecten van jaloezieën. Duorolgordijnen/Twist® Shades   bestaan uit twee stoflagen. Door de dubbele stof, met de afwisseling tussen stofbanen en gaasbanen, is het mogelijk om de lichtinval zelf te regelen. U heeft het dus allemaal in eigen hand.

 

Bezoek onze showroom!

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van Luxaflex? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom. Deze vindt u op Sterrenbergweg 7 te Soesterberg. Hier staan onze zonweringexperts 6 dagen per week klaar om te adviseren op het gebied van zonwering.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Twee keer het uitzicht met MegaView® van Luxaflex

Heeft u een kamer met een prachtig uitzicht, maar wilt u de lichtinval aanpassen? De Luxaflex® MegaVijaloeziehebben een speciale kiepfunctie die u twee keer het uitzicht van normale horizontale jaloezieën biedt,

 Geniet tegelijk van uw privacy én daglicht

Dat is handig! VarioFlex® – een gepatenteerd ontwerp van Luxaflex® - waarmee u het onderste of bovenste deel van de jaloezie afzonderlijk kunt openen, of sluiten. 
Nu te koop bij Erpé zonwering


 

 


Onze DUETTE ® -collectie bestaat uit meer dan 150 kleuren in verschillende kwaliteiten.

Het SmartCord ® -besturingssysteem verijst geen lussen, de bediening is bijzonder eenvoudig met een "pompsysteem". Bij correcte installatie is voldaan aan de EU-norm EN 13120 voor kinderveiligheid. Maximale veiligheid wordt geboden door LiteRise ® , het innovatieve besturingssysteem dat volledig werkt zonder snoeren. Zachte bewegingen op de onderste koord  zijn voldoende om het zonnescherm omhoog of omlaag te bewegen. Dat is de reden waarom LiteRise ® ideaal is voor gebruik in kinderkamers.