Nieuw bij Erpe zonwering is de gepatenteerde, Innovatieve fraaie Squid raambekleding van Inside.

De Squid is een zelfklevend, transparante raambekleding welke je zonder enige vorm van ophangsysteem tegen het raam kunt bevestigen.

Overdag kunt u gewoon door de stof naar buiten kijken maar de inkijk naar binnen is sterk verhindert. De Squid kan bijvoorbeeld een handige raambekleding zijn bij een raam naast uw voordeur zodat er niets klappert of in de weg hangt bij uw deur.

Door de unieke lijm en schimmelwerende behandeling is deze vorm van raamdecoratie van Inside ook zeer geschikt voor uw keuken of badkamer.

De Squid van Inside is een slimme decoratieve raambekleding  welke zeer duurzaam is als je de instructies goed opvolgt.

U kunt de Squid eenvoudig van het raam verwijderen en vervolgens weer aanbrengen, dit is enkele malen mogelijk.

Squid is leverbaar op rollen van 1.30 meter breed en de lengte bepaal je zelf, laat het door onze vakmannen aanbrengen voor het beste resultaat.

Door de unieke lijm en schimmelwerende behandeling is deze vorm van raamdecoratie van Inside zeer geschikt voor uw keuken of badkamer.

De Squid is niet wasbaar in uw machine en niet chemisch te reinigen !

Mocht het product wat stoffig worden dan kunt u het met een microvezeldoek afnemen of stofzuigen met een opzet borstel van uw stofzuiger.

De Squid van Inside is leverbaar in 5 kleuren, Chalk, Bone, Oak, Ash en Rock, u kunt de stoffen bij Erpe zonwering in de showroom bekijken.