Het overzicht van alle referenties

Duorolgordijnen Soest  (09-sep-15)

Duo rolgordijnen geplaats bij de fam. Wiekamp te Soest

Onlangs heb ik Duorolgordijnen uitgezocht in de Showroom van Erpe Zonwering te Soesterberg. Ongelooflijk wat een aanbod binnenzonwering er bestaat! Eerst de kleuren uitgezocht samen met de vriendelijke verkopers van Erpé zonwering, De meetafspaak/ montage verliep heel makkelijk. Mijn woning ziet er prachtig uit met de nieuwe raamdecoratie en ik ben dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.

Zonnescherm Porto type V225 van Verano  (11-mrt-15)

Voor de prachtige modezaak Zensa te Soest hebben wij 3 Porto knikarmschermen type V225 mogen monteren. Het was een zware klus maar het resultaat is er ook naar. Een zeer verzorgde uitstraling, chique en uitnodigend. De Porto is een zeer betaalbaar knikarmscherm, veel verkocht en kwalitatief een topper.

Ipanema V280 Verano  (11-mrt-15)

Voor een klant in Amersfoort hebben wij een mooi knikarmscherm type Ipanema V280, gemonteerd. Dit zonnescherm is 1 van de meest verkochte buitenzonweringen binnen het programma van Verano Nederland. Een mooie compacte gesloten cassette, elektrisch bedienbaar d.m.v een Somfy RTS motor en Telis 1 afstandsbediening.
Heerlijk in de schaduw met een knikarmscherm van Erpe zonwering!
Heel veel plezier ervan en tot ziens!

Terrasoverkapping Garda V910 Voorzien van 5.5.2 Glas  (11-mrt-15)

De monteurs van Erpé zonwering hebben een prachtige aluminium terrasoverkapping, de Verano Garda V910, gemonteerd in Amersfoort.
Voorzien van glas, heerlijk tegen weer en wind, het gehele jaar door genieten.
Deze is in ralkleur 9001 uitgevoerd, maar diverse ralkleuren zijn mogelijk.
Lekker voorzien van terrasheaters van Somfy om het hele jaar door te genieten van uw buitenkamer.
Check altijd op www.vrom.nl of u een bouwvergunning nodig heeft. 
Bij Erpe zonwering kunt u een Veranda van Verano Nederland uit Best aanschaffen voor zeer scherpe prijzen, met een goede service!
Het team van Erpe zonweringen is blij met weer een tevreden klant! Als u een terrasoverkapping van Verano® koopt, weet u zeker dat deze veilig en betrouwbaar is. Wij voldoen namelijk aan strenge Europese richtlijnen en mogen daarom de CE-markering uitdragen. Wees kritisch als u van plan bent een terrasoverkapping aan te schaffen. Een terrasoverkapping zonder CE-markering brengt veiligheidsrisico's met zich mee.

Ritzscreens V540 Verano in Den Dolder geplaatst  (11-mrt-15)

In Den Dolder is het team van Erpe zonwering weer druk in de weer geweest.
Wij hebben diverse Ritzscreens V540 van Verano gemonteerd met een steiger op een verdieping van een prachtig appartement. Allen voorzien van een Somfy Sunis sensor RTS, die ervoor zorgt dat bij opkomende zon de Ritzscreens V540 automatisch naar beneden gaan. Hierdoor zijn bij thuiskomst de kamers aangenaam op temperatuur. Onze klant kan alles besturen met een Somfy telis 4 soliris afstandsbediening. Ook een perfecte oplossing is ons tournecat screendoek. Dit alles is uitgevoerd naar de voorschriften van de VVE.

Zonnescherm V380 van Verano in Soestduinen geplaatst  (11-mrt-15)

Wij hebben 2 stuks 3-buis knikarmschermen type Monte Carlo V380 van Verano uit Best geplaatst in Soestduinen, gemeente Soest. De schermen zijn geleverd in een mooie antraciet kleur, voorzien van een Somfy RTS motor met afstandbediening. Deze zonneschermen houden uw huis koel en aangenaam. Het team van Erpe zonwering is blij met de leuke reactie in ons gastenboek. Betere reclame kunnen wij ons niet wensen toch?
Kijk voor scherpe aanbiedingen en de beste prijs in onze webshop!

Reactie van onze klant op www.erpezonwering.nl: 
Bij de eerste kennismaking straalt het bedrijf al direct betrouwbaarheid en vakmanschap uit. Dit blijkt later in alle facetten van deze organisatie bewaarheid te worden: van directie tot monteurs. Met name de betrouwbaarheid garandeert dat cliënten "hun" bedrijf ook trouw blijven. Wat een verademing om in onze nieuwe omgeving zo'n oase te vinden.
Met vriendelijke groet,
Marjolein en Harry Warmink (Soestduinen)

Meer berichten in ons Gastenboek kunt u lezen op:
http://www.erpezonwering.nl/contact/gastboek.html

Ons adres


Erpe Zonwering
Sterrenbergweg 7
3769 BS Soesterberg
 0346-351179

Openingstijden

ma - vr: 09.00 - 17.00u
za: 10.00-14.00u

Laatste nieuws

Referenties

Waardering 9,3 uit 10
Totaal 36 beoordelingen:

Erpé streeft naar transparantie omtrent kwaliteit en service van dienstverlening. Onze klanten geven feedback. Erpé hecht grote waarde aan uw oordeel. Bekijk de beoordelingen of oordeel zelf.