Het overzicht van alle nieuwsberichten

een Connexoon io twv €169 cadeau   (19-apr-19)

een Connexoon io twv €169 cadeau 
bij aanschaf van twee of meer zonweringen of rolluiken met Somfy io motoren 

Van 15 april tot en met 1 juni ontvangt iedere klant bij aanschaf van twee of meer zonweringen of rolluiken met Somfy io motoren een Connexoon io gratis. Met de Somfy Connexoon io wordt de smartphone van u de ideale afstandsbediening voor UW  zonwering, rolluiken, garagedeur en verlichting. Met de Connexoon io kunnen deze producten via een app, waar ook ter wereld, worden bediend. Ontdek het gemak van de  Connexoon .!

Gratis IO motor  (19-apr-19)

Wat heerlijk dat voorjaarszonnetje.. maar vaak is het ook fijn om toch even in de schaduw te kunnen zitten..

Vandaar deze fantastische actie; 
Koop nu een Verano Ipanema zonnescherm en ontvang de Somfy IO motor t.w.v. € 250,- nu helemaal gratis!

Deze actie is geldig t/m 1 juni 2019.

En alleen geldig op de Urban&Trend collectie van Verano !!!!!!!

Bezoek onze uitgebreide showroom voor meer informatie.

 

gratis standaardplaatsing elektrisch zonnescherm  (17-apr-18)

graa

gratis plaatsing zonnescherm salou en Santos

 

Alleen voor de snelle beslisser standaard plaatsing Gratis op zonnescherm Salou en Santos

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaand zonnescherm? Dan bent u bij Erpé Zonwering aan het juiste adres. Erpé Zonwering is een officiële dealer van Verano producten. Wij bieden u het Verano Salou V255 en V292 santos casette  zonnescherm aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs! . Kom naar onze showroom in Soesterberg en ervaar de werking van het Verano Salou en Santos zonnescherm! Wij helpen u graag met al uw vragen en geven vrijblijvend advies.

Knikarmscherm V460 - Santander het betaalbare zonnescherm van Verano  (24-mrt-18)

Satander het betaalbare scherm van Verano

Satander het betaalbare scherm van Verano

leverbaar medio april)

Wij bieden u het exclusieve Verano V460 Satander knikarm zonnescherm aan. Dit scherm is zeer geschikt voor uw terras. De Satander van Verano heeft een luxe uitstraling. De cassette is van hoogwaardig en glanzend aluminium, zodat u met uw hele gezin jaren lang kunt genieten van dit zonnescherm. 
Dit zonnescherm kan tot een breedte van maar liefst 7  meter en een uitval van een indrukwekkende 4 meter.en is te koppellen tat 12 meter breed Ook op dit scherm heeftt u 5 jaar garantie. De bediening is  elektrisch met een Somfy Motor 

Voor meer informatie over de chique, maar betaalbare Satander van Verano zal u even moeten wachte het scherm is pas leverbaar medio april

Lees meer

 

Gratis motor van Somfy t.w.v €250,- Bij de Ipanema V280 Verano  (16-mrt-18)

Gratis motor van Somfy t.w.v €250,- Bij de Ipanema V280 Verano
Zin in het voorjaar? een gratis Somfy Orea 50 RTS motor of Somfy Sunea 50 IO motor bij aankoop van zonnescherm V280-Ipanema. actie geldig van 23-03-2018 tot en met 24-05-2018 en met de doeken uit de Trend- of Urban collectie. Nu met extra voordelige standaard montage van €199,- nu voor €100,-
Actie Alleen geldig in de showroom en 30 km rondom Soesterberg.

NIEUW! VertiTex II van Weinor– De verticale zonwering nu in de showroom  (23-feb-18)

NIEUW! VertiTex II – De verticale zonwering

NIEUW! VertiTex II  van Weinor– De verticale zonwering nu in de showroom

De verticale zonwering VertiTex II beschermt tegen verblindende zon, het opwarmen van terras en binnenruimtes en tegen nieuwsgierige blikken. Terrasoverkapping, pergola-zonwering, raam, balkon of serre: VertiTex II past altijd. Dankzij haar compacte bouwwijze, de talrijke varianten en de veelzijdige functies voor zicht- en weersbescherming is de zonwering een ware alleskunner onder de verticale zonweringen. En het onopvallende design van de zonwering geeft uw huis op elke plaats een geweldig uiterlijk.

 

VertiTex II Zip
 
max. breedte
6 m
max. systeemhoogte
2,5 m
max. beschaduwd oppervlak
15 m2
 
-
Cassettetype 92 (101 x 92 mm)
Systeemhoogte tot 2,5 m
 
 
Windkracht volgens de schaal van Beaufort (km/h)
6 (tot 49 km/h)

Erpe Weinor toppartner  (21-feb-18)

 

Afbeeldingsresultaat voor weinor top partner

 

Daarom zou u met een weinor Top-Partner moeten samenwerken  
Uw weinor Top-Partner Erpé presenteert:

 • in zijn showroom kwaliteitsproducten met grote kleur- en doekkeuze 
 • geeft uitgebreid advies en laat u op maat gemaakte oplossingen zien 
 • heeft de best geschoolde en betrouwbare medewerkers in dienst, welke uw project professioneel en volgens afspraak realiseren
 • legt een eerlijke prijs bij u neer overtuigt door betrouwbare service en voert naar wens ook onderhoud uit 
Laat het advies en de montage over aan een prof!

 

WEINOR TOP-PARTNER 

Exclusief bij u  Erpé WEINOR DEALER IN NEDERLAND VOOR AL UW WEINOR PRODUCTEN

Verzeker uzelf van de 7-jaar-garantie van weinor

Producten  van weinor worden onderworpen aan hoge kwaliteitseisen. Hoogwaardige  materialen, bewezen technologie en innovatieve oplossingen zorgen voor  betrouwbaarheid en een lange levensduur. Omdat we willen dat u lange  tijd plezier heeft van uw weinor terrasoplossing, verleent uw  Top-Partner speciale garantie op geselecteerde weinor producten:

 • 7 jaar garantie op constructie-, materiaal- of fabricagefouten
 • Geen montagekosten in de eerste twee garantiejaren
 • 5 jaar garantie op motoren

Nieuwe doekcollectie Weinor Zonneschermen en Sscreens  (21-feb-18)

Onze speciale collecties

 

screens by weinor® – de doekcollectie voor verticale zonwering

Screens Teaser 160915 500

4x optimale zicht-en zonwering voor venster, terras en balkon. Verticale zicht- en zonwering van weinor biedt u vele voordelen. Het beschermt terras en binnenruimte tegen oververhitting en beschermt uw privacy tegen ongewenste blikken van buitenaf. U heeft keuze uit vier verschillende, hoogwaardige doeken.

U kunt hier kiezen uit: StarScreen, Perluca, Soltis® 86 /92 en Glasvezelscreen.

StarScreen –textiel weefsel voor een gezellige flair
Het spindopgeverfde polyesterweefsel beschikt over een zeer natuurlijke haptiek en optiek. Zijn open weefsel verhoogt de lichtdoorlaatbaarheid. Het zorgt voor een bijzonder gezellig karakter. Dit weefsel is uitstekend geschikt voor verticale zonneschermen (VertiTex II, Volant Plus).

Perluca - voor luchtige zonwering en bescherming tegen inkijk
weinor Perluca is een aantrekkelijk spindopgekleurd acrylweefsel met regelmatig geplaatste onderbrekingen. Deze zorgen voor een continue luchtverversing, zodat ruimtes niet opwarmen en een aangenaam klimaat behouden. Perluca is bijzonder geschikt voor verticale zonneschermen (VertiTex II, Volant Plus) en zijzonnescherm (Paravento)

Soltis® 86 en 92 – de zonwering met ventilatie
Het hightech doek Soltis® is dankzij zijn vele kleine poriën bijzonder luchtdoorlatend. Als verticale zonwering zorgt het voor een aangenaam klimaat. Soltis® reflecteert zonnestralen tot 97 prozent en biedt daarom een optimale zonwering. De Soltis®-kwaliteiten onderscheiden zich door hun structuur, hun grootte en de plaatsing van de poriën – voor meer of minder licht- en luchtdoorlaatbaarheid. Soltis® 86, 92 zijn bijzonder geschikt voor verticale zonneschermen (VertiTex II, Volant Plus), serrezonwering (WGM) en als zijzonnescherm (Paravento), maar niet voor knikarmzonneschermen.

Glasvezelscreen – Robuust weefsel voor verticale zonwering
Het weefsel bestaat uit gecoate glasvezelgaren en is daardoor duurzaam en bijzonder makkelijk te
onderhouden. Het is uitermate geschikt voor toepassing op de verticale zonwering VertiTex II.

weinor Pergona – Waterdichtheid en robuuste doeken met verschillend hoge lichtdoorlaatbaarheid

Logo Pergona RGB Online

PERGONA transluzent
Het bijzondere aan Pergona transluzent is de hoge lichtdoorlaatbaarheid tot wel 21 %. Het weefsel laat natuurlijk licht passeren en beschermt optimaal tegen regen en UV-straling. Tegelijkertijd voorkomt het onaangename verblinding door de zon. Omdat de productie van het doek aan hoge technische eisen moet voldoen, is het doek extreem sterk, waterdicht en tegelijkertijd lichtdoorlatend.

PERGONA classic
Het PVC-gecoate doek weinor Pergona classic voertregenwater betrouwbaar af. De doeken zijn nagenoeg ondoorschijnend en zijn daarom uitermate geschikt voor verduistering. Ook is vuil op het doek van onderen niet zichtbaar.

De weinor doekcollectie - beste kwaliteit en grote verscheidenheid

Nu bij ons in de showroom

Het zonweringdoek is het visitekaartje van het terras. Daarbij komt het neer op het juiste dessin en eigenschappen van het doek. Met weinor doeken creëert u een behaaglijke sfeer op uw terras. Omdat uw kleuren permanent lichtbestendig zijn. Hoogwaardige kleurpigmenten worden in iedere enkele vezel aangebracht. Het resultaat: een bijzonder hoge kleurechtheid en UV-bestendigheid. Dat onderscheidt weinor doeken van de producten van andere fabrikanten, bij welke slechts het gebruiksklare textiel geverfd wordt. Overige voordelen van weinor doeken: ze zijn vuil-, water- en olie-afstotend, beschermen zo goed mogelijk tegen UV-straling en kunnen de temperatuur in woonruimtes laten dalen. Met meer dan 140 doekdessins vindt u zeker weten de juiste voor uw eigen smaak!

 

 

 
 
 

NIEUW! Plaza Viva – De textiele pergola-zonwering Weinor   (21-feb-18)

textiele pergola-zonwering weinor Plaza Viva

 

NIEUW! Plaza Viva van Weinor  De textiele pergola-zonwering nu in de showroom

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, d

Optionele telescoopstaander voor regenafvoer

Om regenwater betrouwbaar van het doek van de Plaza Viva te laten lopen, dient zowel de zonwering op minimaal 4° gemonteerd te worden en de optionele telescoopstaander dient met een slinger verlaagd te worden.

Dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

textiele pergola-zonwering weinor Plaza Viva

Optionele telescoopstaander voor regenafvoer

Duettes® nieuwe collectie  (21-feb-18)

foto van Erpe zonwering.

Duettes® nieuwe collectie

 

Het is zonnig weer, dus hoogste tijd voor wat nieuws in huis. Met Duettes® van Erpé is alles mogelijk. Van zachte tinten tot felle kleuren. Doordat Duettes® eenvoudig te bedienen zijn, haal je met gemak de voorjaarszon in en uit het huis.
De nieuwe collectie is binnen en u kunt kiezen uit 32mm, 25mm en 64mm Duettes®tot 360cm breed 

gratis motor Verano V280 ipanema  (24-mrt-17)

 Gratis motor van Somfy Bij de Ipanema V280 Verano

 

Zin in het voorjaar? een gratis Somfy Orea 50 RTS motor of Somfy Sunea 50 IO motor bij aankoop van zonnescherm V280-Ipanema. aktie geldig van  3 april 2017 tot en met woensdag 31 mei 2017 en met de doeken uit de Trend- of Urban collectie. Nu met extra voordelige standaard montage van €199,- nu voor €100,-

Actie Alleen geldig in de showroom en 30km rondom Soesterberg.

 

Windsensor Somfy Gratis  (24-mrt-17)

Windsensor Somfy Gratis

Bij elke aankoop, vóór 31 mei 2017, van een draadloos bedienbaar terrasscherm met io-homecontrol® motor ontvangt u een windsensor (Eolis 3D io). Bij te veel wind wordt het scherm automatisch ingetrokken!

Luxaflex Windowstyling by erpé  (23-nov-16)

Bij ons nieuw in het assortiment de collectie van Luxaflex®

Op maat gemaakte Jaloezieën, Rolgordijnen & meer. Ontdek al onze producten!
Eindeloze mogelijkheden. Nu bij Erpe in de showroom.  Vraag deskundig en professioneel advies en laat u inspireren in onze showroom.
Luxaflex® maakt al meer dan 60 jaar raambekleding en biedt u een uitgebreide keuze ... The Art of Window Styling.

Vernieuwde Tahoma van Somfy  (20-sep-16)

Somfy TaHoma , draadloos huisautomatisering systeem

De Tahoma is al weer 5 jaar succesvol  als huisautomatisering voor zonwering

Zoals Rolluiken ,Knikarmschermen,Screens, Verlichting en Alarm.

De veranderingen aan de Tahomabox :

Nieuw modern ontwerp.

Geintegreerde scenariospeler.

De somfy alarmsensoren kunnen rechtstreek worden aangesloten .

Nu voor €300,-

Afbeeldingsresultaat voor tahoma box nieuw

Levanto Lamellendak van Verano TÜV gecetificeerd  (07-jun-16)

Lamellendak Levanto scoort het beste in de markt als het gaat om sneeuwbelasting!

Sneeuwlastbeproeving TÜV Nederland

Nederland heeft recent een sneeuwlastbeproeving uitgevoerd op lamellendak V860-Levanto en lamellendak Levanto voorzien van een nieuw certificaat. Het certificaat toont aan dat Verano® lamellendak V860-Levanto voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen!

uxe lamellendak

De Levanto is een elegant lamellendak met kantelbare lamellen. De lamellen openen en sluiten met slechts één druk op de knop: de fluisterstille en vakkundig weggewerkte motor doet vervolgens al het werk. Als de lamellen zijn gesloten is de overkapping spatwaterdicht. De gedetailleerde afwerking, het strakke design en de robuuste aluminium constructie maken de Levanto een aanwinstvoor uw tuin!

Erpé Zonwering Soesterberg presenteert de WeinorPlaza Home  (23-mrt-16)

 WeinorPlaza Home

De zonwering voor veeleisende gevels

De WeinorPlaza Home past op elk terras waar uitstraling en comfort een must is.

De voordelen van de WeinorPlaza Home op een rijtje:

 • Solide staanderconstructie
 • Altijd een strak doek, zelfs bij harde wind
 • Geschikt voor grote oppervlakken
 • Bescherming tegen lichte regen vanaf een hoek van 14°
 • Geluidloos en nauwkeurig gepatenteerd Weinor loopwerk
 • Keuze uit 155 doek dessins en 56 standaard frame kleuren
 • Optie voor een LED-Lichtlijst
 • Optie voor WeinorPlaza Home Sunset

Productdetails

Maximale breedte 1-deel                           6 meter

Maximale uitval 1-deel                                4 meter

Windbescherming getest tot                    Windweerstand klasse 2, Windkracht 5 (Beaufort)

 De WeinorPlaza Home zal een aanwinst voor u zijn om uw terras te overkappen zodat u langer kunt genieten van het buitenleven.

 Erpé Zonwering presenteert dit in de showroom in Soesterberg en wij willen u dan ook graag uitnodigen in onze showroom om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

 Bezoek ook onze website http://www.erpezonwering.nl/ voor andere mogelijkheden aan binnen- en buitenzonwering.

 Erpé Zonwering monteert Weinior zonwering en levert in:

Bilthoven

De Bilt

Soest

Soesterberg

Amersfoort

Utrecht

IJsselstein

Houten

Nieuwegein

Bosch en Duin

Leusden

Hoogland

 

 

Weinor Presentatie showroom Erpé zonwering   (23-mrt-16)

Erpé Zonwering Soesterberg Nieuwe showroompresentatie Weinor

Als producent van (Duo) Rolgordijnen en verkooppunt van Binnen- en Buitenzonwering is Erpé Zonwering altijd op zoek naar kwaliteit en innovatie.

 Weinor is één van Duitsland’s toonaangevende zonweringfabrikanten, waarbij het zich richt op producten van de hoogste kwaliteit, welke professioneel volgens de geldende bouwvoorschriften worden gemonteerd.

 Uiteindelijk kiest Erpé Zonwering voor weinor door haar reputatie als handelsmerk met de superieure kwaliteit waar wij voor staan.

 Of het nu om een Zonnescherm, Terrasoverkapping of Glasoase gaat, in alle producten is Erpé Zonwering gespecialiseerd. Wij adviseren en begeleiden u professioneel naar de juiste keuze. Daarnaast heeft u voor kwaliteitsproducten op het terras natuurlijk deskundig en betrouwbare montage nodig. Beide kunnen wij u bieden en garanderen!

 Onze voordelen op een rijtje:

-          Zonweringoplossingen op maat gemaakt, afgestemd op uw individuele behoeftes

-          Strenge kwaliteitscontrole in de productie en montage

-          Beste doekkwaliteit

-          Breed assortiment

-          Snelle levertijden

Weinor is voor Erpé Zonwering een mooie toevoeging aan het assortiment buitenzonwering op onze  merken Verano en MySun.

 

Verano Ipanema windkracht 6  (19-feb-16)

V 280 Ipanema het gunstige geprijsde knikarmscherm van Verano

Verano presenteert het knikarmscherm Ipanema als hoogkwalitatief

Dat blijkt uit het feit dat het scherm 3 op een schaal van 3 heeft gescoord wegens wind bestendigheid.

Dit is gekeurd door de TUV het Duitse keuringsinstantie. 

Dat betekent dat het scherm tot windkracht 6  met een windsnelheid tussen de 38 en 48 uur uitgeklapt

kan blijven staan.

De V280 ipanema is daarom  ook niet voor niets  het meest verkochte zonnescherm van Erpé zonwering

we hebben daarom in de loop van de jaren ook alveel  type V280 Ipanema verkocht,gemonteerd in de volgende plaatsen:

Bilthoven,de Bilt, Zeist,Groenekan,Leusden, Bosch en Duin,Den Dolder,Amersfoort en Utrecht

Ook nieuwsgierig naar u laagste prijsgagantie kiijk op onze webshop.

Webshop Ipanema

 

Actie gratis Somfy motor Zonnescherm Copa V289 van Verano  (18-feb-16)

Gratis motor t.w.v. € 200,- bij een Verano knikarmscherm Copa V289

Erpé zonwering heeft een spetterende Voorjaars actievoor u met gratis Somfy motor.

Heerlijk buiten hier worden we blij van ZON!

Vanaf 1 maart t/m 10 april geven wij u de Somfy motor cadeau bij ons terrasscherm COPA V290. U krijgt een Somfy SLT motor met schakelaar cadeau! Ook via onze webshop te verkrijgen vanaf 1 maart. www.erpezonwering.com

Profiteer Nu van deze aanbieding van dit geweldige zonnescherm!

De Copa is één van de top schermen uit het Verano® assortiment. Het is een compact cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. Ook ideaal bij plafond montage. Zelfs bij geheel open scherm is de oprolbuis niet zichtbaar.

Het scherm kan ook uitgeklapt blijven bij windkracht 6  dat is een windsnelheid is van 38 tot 48 meter per uur.

Maatwerk is de standaard, daarom wordt uw Copa zonnescherm van Verano altijd speciaal voor u op maat gemaakt.

6 meter breed bij 3 meter uitval is mogelijk

Standaard framekleuren

Technisch zilver

Wit Ivoor (RAL 9001)

Antraciet structuurlak (VS 716)

Bruin structuurlak (VS 819)

Kwartsgrijs structuurlak (VS 736

Doekkleuren De Trend- en Urban doekencollecties van Verano® zijn zorgvuldig samengesteld geheel volgens de trends van 2016. De zonwerende doeken zijn van topkwaliteit en maken uw Copa zonnescherm helemaal af!

Wij leveren en plaatsen in de volgende plaatsen:

Amersfoort,leusden.De bilt,Bilthoven, Groenekan,Bosch en Duin, Soest Soesterberg.

Kortom binnen een straal van 30 kilometer rondom Soesterberg

Voorjaars actie gratis motor Verano knikarmscherm

Weinor scherm Semina Life bij erpé zonwering  (17-feb-16)

Zonnescherm Semina Life van Weinor bij Erpé Zonwering

Bij Erpé zonwering nieuw in het assortiment is de Semina Life van Weinor, een cassette zonnescherm met moderne technieken.

Deze is herkenbaar aan:

 • Stabiele constructie
 • Fraaie kopplaatringen in edelstaallook
 • Keuze uit 150 doekdessins
 • Keuze uit standaard 49 framekleuren en 150 ralkleuren tegen meerprijs
 • Uitgevoerd met LongLife-Arm
 • Optioneel de Volant Plus
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Eventueel mogelijk met geïntegreerde LED verlichting

Een mooi design met de hoogste kwaliteit zoals de weinor LongLife-Arm met Hightech-BandDeze zorgt voor een strak doek, die cruciaal is voor de totale uitstraling van het zonnescherm.

Heeft u last van laaghangende zon? Geen probleem! De Volant Plus biedt een mooie oplossing, eventueel elektrisch of slingerstang bedienbaar.

 Leverbaar in afmetingen maximaal        breed 6,5 meter  en uitval 4 meter

 Met Volant-Plus maximaal                        breed 6 meter en  uitval  3,5 meter

 Een mooie toevoeging voor uw terras met de toepassing van de traploos dimbare LED verlichting.

U zult samen met uw huisgenoten na zonsondergang langer genieten van het buitenleven.

 Erpé Zonwering levert en monteert in Soesterberg,Soest, Amersfoort,Leusden, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Groenekan en  Utrecht

                                                                           

Bekijk ook onze webshop voor Verano zonwering http://www.erpezonwering.nl/webshops.html   

Weinor semina Life erpezonwering

Weinor bij Erpé zonwering  (12-feb-16)

Waarom kiest Erpé Zonwering Soesterberg voor Weinor

Als producent van (Duo) Rolgordijnen en verkooppunt van Binnen- en Buitenzonwering is Erpé Zonwering altijd op zoek naar kwaliteit en innovatie.

Weinor is één van Duitsland’s toonaangevende zonweringfabrikanten, waarbij het zich richt op producten van de hoogste kwaliteit, welke professioneel volgens de geldende bouwvoorschriften worden gemonteerd.

Uiteindelijk kiest Erpé Zonwering voor Weinor door haar reputatie als zonweringsbedrijf met de superieure kwaliteit waar wij voor staan.

Of het nu om een Zonnescherm, Terrasoverkapping of Glasoase gaat, in alle producten is Erpé Zonwering gespecialiseerd. Wij adviseren en begeleiden u professioneel naar de juiste keuze. Daarnaast heeft u voor kwaliteitsproducten op het terras natuurlijk deskundig en betrouwbare montage nodig. Beide kunnen wij u bieden en garanderen!

Onze voordelen op een rijtje:

-          Zonweringoplossingen op maat gemaakt, afgestemd op uw individuele behoeftes

-          Strenge kwaliteitscontrole in de productie en montage

-          Beste doekkwaliteit

-          Breed assortiment

-          Snelle levertijden

Weinor is voor Erpé Zonwering een mooie toevoeging aan het assortiment buitenzonwering en het buitenleven op onze  merken Verano en MySun.

Erpé Zonwering levert en monteert: in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, De Bilt, Bilthoven, Soest, Soesterberg, Amersfoort, Leusden en Groenekan.

 weinor zonwering erpé soesterberg

 

 

Actie Somfy Tahoma SMART home Starters Kit  (29-sep-15)

Actie Tahoma SMART home Starters Kit van Somfy

Inplaats van de normale adviesverkoopprijs van €618,- is onze adviesverkoopprijs voor het Tahoma Smart Home starter Kit van 29-09-2015 tot 31-01-2016 slechts €399,- het pakket bestaat uit  de TaHoma Box ,2 op afstandbedienbare stopcontacten en scenariospeler in 1 verpakking van Somfy.

Met het Somfy Tahoma SMART HOME STARTER KIT kan u niet alleen zonwering of rolluiken besturen ,maar ook verlichting of andere apparaten vanaf overeal ter wereld aan/uit zetten met smartphone of tablet. Met de inbegrepen Somfy scenariospeler kan u ook zonder telefoon of tablet alle producten eenvoudig in huis bedienen. Dus extra comfort en veiligheid gedurende de donkere herfst  en wintermaanden van Somfy.

Voordelen Somfy Tahoma SMART home Starters Kit 

 • Laat uw rolluiken of andere smart home producten in uw huis reageren op basis van de temperatuur en/of hoeveelheid licht
 • Bespaar op uw energiekosten door de warmte binnen te houden wanneer het 's avonds buiten kouder wordt
 • Geen abonnementskosten.
 • Regelmatige updates met nieuwe toepassingen.
 • Streng beveiligde internetbediening via Somfy Cloud.
 • Apps beschikbaar voor smartphone en tablet.
 • Garantieperiode: TaHoma: 2 jaar, 

Cashback Actie Terrasoverkapping Garda  (17-sep-15)

ONTVANG TOT € 250,- RETOUR! 

Profiteer langer van het buitenseizoen en ontvang tot € 250,- retour bij aankoop van een Verano® V905-Iseo of V910-Garda terrasoverkapping! 

Waarom een Verano® terrasoverkapping?
Een terrasoverkapping is een aanwinst voor uw tuin. Vergroot uw woonomgeving en haal het comfort van binnen naar buiten! Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen en uitvoeringen. Uw terrasoverkapping wordt speciaal op maat gemaakt zodat deze altijd past in uw persoonlijke situatie. U ontvangt daarnaast ook nog eens vijf jaar fabrieksgarantie!

Verano® terrasoverkappingen zijn voorzien van CE-markering en voldoen aan strenge Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Zo kunt u het hele jaar door zorgeloos genieten!

Hoe werkt het?
U ontvangt tot € 250,- cashback bij aankoop van een Verano® V905-Iseo of V910-Garda terrasoverkapping. Het cashback bedrag is afhankelijk van de afmetingen van uw terrasoverkapping. De Verano® cashback actie loopt van maandag 14 september 2015 tot en met zaterdag 17 oktober 2015. Profiteer nu van deze verrassende cashback actie!

Inside vouwgordijnen collectie nieuw!!!  (10-sep-15)

Nieuwe collectie vouwgordijnen Inside binnen bij Erpé

Het is nu de tijd voor een sfeervol vouwgordijn of over gordijn van het merk Inside.
Met de herfst in aantocht is het een mooi moment uw nieuwe overgordijn of vouwgordijn aan te schaffen. De nieuwste collectie van Inside Shadow, ligt nu al in de showroom. Super mooi gemaakt, een plaatje voor uw ramen.

Nog even de voordelen van Inside vouwgordijnen voor u op een rij

10 pluspunten onze vouwgordijnen

 1. Een zelfregulerend, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer en een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.

 2. Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.

 3. De versterkte oogjes verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes behoren tot het verleden dankzij een extra versteviging.

 4. De zijzomen worden bovendien blindgestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stikkingen zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit de Inside-collectie toegepast.

 5. De universele wand- en plafondsteun maakt dat een Inside-gordijn plaatsen kinderspel wordt. In- en uitklikken gebeurt simpelweg zonder gereedschap en zonder beschadigingen aan uw plafond of wand.

 6. De baleinen worden uit glasvezel vervaardigd. In tegenstelling tot aluminium exemplaren zijn glasvezel baleinen onvervormbaar.

 7. De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.

 8. Een opening bovenaan de onderzoom laat het toe om de onderlat zonder gereedschap te verwijderen. Zonder naaigerief kunnen alle onderdelen gemakkelijk verwijderd worden om uw gordijn te reinigen.

 9. Een speciale flap voorkomt dat de gordijnstof bij het optrekken verkleurt.

 10. De zomen van het vouwgordijn zijn overal 3 cm breed om een mooie, egale afwerking te bekomen.

Nieuwe homepage  (11-mrt-15)

Er is hard gewerkt aan een nieuwe layout van de homepage, maar nu is hij eindelijk klaar.

Ons adres

Erpe Zonwering
Sterrenbergweg 7
3769 BS  Soesterberg

 0346-351179

Openingstijden

ma - vr: 09.00 - 17.00u
za: 10.00-14.00u


Laatste nieuws

Referenties

Waardering 9,3 uit 10
Totaal 42 beoordelingen:

Erpé streeft naar transparantie omtrent kwaliteit en service van dienstverlening. Onze klanten geven feedback. Erpé hecht grote waarde aan uw oordeel. Bekijk de beoordelingen of oordeel zelf.