De kubusvormige terrasschermen, de zogeheten Kubata Kubuscassettes van Weinor, worden steeds populairder. Daar is dan ook alle reden voor.  Zoekt u een zonnescherm dat goed bij de moderne stijl van uw woning past? Dan is het terrasscherm Kubata een uitstekende keuze. De bijbehorende installatietechniek zorgt dat het scherm eenvoudig te installeren is.

Zowel geopend als gesloten is de Kubata een stijlvolle toevoeging aan uw woning. Zo zijn ze niet alleen functioneel, maar ook mooi om te zien. Het oog wil tenslotte ook wat. Daarnaast hebben de Kubata Kubuscasssettes  nog meer voordelen, zoals:

  • Ze hebben een lange levensduur

  • Er is bescherming tegen windvlagen

  • Ze zijn eenvoudig uit te klappen door middel van motoraandrijving

  • Drainage voorkomt dat het doek nat wordt

  • Het scherm is eenvoudig te onderhouden door cliptechnologie

  • Leverbaar in 47 Ralkleuren en 9 wiga- trendkleuren

Kwaliteit doek

De kwaliteit van de doeken die Weinor vervaardigt  is meer dan goed te noemen. Het zonnescherm is permanent lichtbestendig, waardoor het zijn originele kleur behoudt, ondanks het zonlicht dat erop valt. Ook vuil, water en olie worden door het doek afgestoten. Er is daarnaast keuze uit meer dan 140 soorten doekdessins, waardoor er altijd wel een kleur voor u tussen zit.

Geïntegreerde led-verlichting

Het is daarnaast mogelijk LED-verlichting in de zonwering te integreren. Deze gaan 30.000 uur mee. De lichten zijn gemakkelijk en oneindig te dimmen. Zo kunt u ook in de avonduren nog onder het zonnescherm blijven zitten, onder een sfeervolle verlichting waar u zelf de controle over heeft. Informeer daarom naar de mogelijkheden voor het integreren van led-verlichting bij uw Weinor Kubata Kubuscassette!

Erpé Zonwering

Erpé Zonwering is een bedrijf dat al sinds 1971 zowel bedrijven als particulieren helpt met het installeren van zonwering. Wij helpen u dan ook graag bij alle aspecten van zonwering, van het uitkiezen van de juiste zonwering tot het installeren ervan. Kom daarom eens kijken in onze showroom of vraag online een offerte aan. De showroom vindt u op de Sterrenbergweg 7 te Soesterberg. Wij verwelkomen u daar graag.