Wij bieden u het exclusieve Verano V460 Satander knikarm zonnescherm aan. Dit scherm is zeer geschikt voor uw terras. De Satander van Verano heeft een luxe uitstraling. De cassette is van hoogwaardig en glanzend aluminium, zodat u met uw hele gezin jaren lang kunt genieten van dit zonnescherm.
Dit zonnescherm kan tot een breedte van maar liefst 7  meter en een uitval van een indrukwekkende 4 meter.en is te koppellen tat 12 meter breed Ook op dit scherm heeftt u 5 jaar garantie. De bediening is  elektrisch met een Somfy Motor

Voor meer informatie over de chique, maar betaalbare Satander van Verano zal u even moeten wachte het scherm is pas leverbaar medio april

Tot 12 meter breed zonnescherm

Dit moderne zonnescherm is royaal uit te voeren tot 7 meter én de schermen zijn aan elkaar te koppelen, tot maximaal 12 meter. Met een uitval van ruim 4 meter is de Verano Santander V460 dan ook ideaal voor een groot terras. 

  • Vierkante cassette
  • Aluminium zijkappen
  • Minimale breedte: 3,085 meter
  • Maximale breedte: 7 meter
  • Tot 12 meter breedte, middels koppelingen
  • Minimale uitval: 2,5 meter
  • Maximale uitval: 4 meter
  • 4 standaard systeemkleuren
  • 5 Jaar Garantie
  • Leverbaar: tweede kwartaal 2018

Zonweringdoeken voor de Satander V460

Wij hebben een ruime sortering in zonweringdoeken, bijvoorbeeld blokstrepen, maar ook vele mooie effen dessins. U kunt kiezen uit de doekcollectie van Swela, Dickson en Verano.

Cassette

De cassette van de Satander V460 is rechthoekig van  Verano is in verschillende ralkleuren verkrijgbaar:
Wit (RAL 9010), Ivoor (RAL 9001), Antracietstructuur en Technisch zilver.

Bediening van de V255

De volgende bedieningen zijn verkrijgbaar voor de Satander van Verano:
– Een elektrische bediening met een buismotor, voorzien van een draaischakelaar.
– Een afstandsbediening die het knikscherm apart of met meerdere schermen tegelijk bedient.
– Een elektrisch zon- en windwering systeem, zodat het zonnescherm automatisch open en dicht gaat.
– Een IO home motion systeem, waarmee u uw zonnescherm via internet en uw smartphone/iPad overal ter wereld kunt bedienen.

Zonnescherm Satander V460

Machtige Satander knikarmscherm

De satander s een exclusief XL-zonnescherm dat een breedte van maar liefst 7 meter kan bedekken. Het doek van het zonnescherm kan tot een indrukwekkende 4 meter worden uitgerold. Hierdoor kunt u met de Marseille een groot terras creëren, waar u met uw hele gezin van kunt genieten.

Indrukwekkend uiterlijk

De Satander is uitermate rank en prachtig gestroomlijnd. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. De Marseille is een cassettescherm. Dit houdt in dat de stof volledig wordt opgesloten in de cassette en beschermd is tegen vuil en weersinvloeden. De cassette is gemaakt van mooi glanzend en hoogwaardig aluminium. De Satander s een lust voor het oog!

Ultiem gemak

Dit zonnescherm heeft een elektrische bediening. Zo kunt u de luifel heel eenvoudig open en dicht doen via een schakelaar of afstandsbediening. U kunt ook kiezen voor een zon- en windautomaat. Bij voldoende zonlicht rolt het zonnescherm dan automatisch uit en bij een te hoge windsnelheid wordt de zonwering ingetrokken. Deze functie verlengt de levensduur van uw zonnescherm en zorgt voor extra gemak.

Mooi en stijlvol

Bij Verano heeft u een ongeëvenaarde keuze aan stoffen, kleuren en dessins. Zo kunt u moeiteloos de stof kiezen die prachtig combineert bij uw huis en tuin.  Warme tinten, eenvoudige basics, intense dessins en verfijnde streeppatronen. De stijlvolle en geraffineerde collectie van Verano bevat gegarandeerd de perfecte stof voor u!