Wij hebben de Verano Salou V255 knikarm zonnescherm in de aanbieding. Het is een cassettescherm dat er voor zorgt dat de stof in opgerolde toestand compleet is beschermd tegen weersinvloeden. De cassette is hoekig en strak met een slank gelijnde voorlijst. Het hoogwaardig aluminium zorgt ervoor dat het zonnescherm onderhoudsvriendelijk, solide en slijtvast is.

De uitval is tot 3.00 meter, de breedte is tot 6.00 meter. U heeft 5 jaar garantie op dit scherm.
De Salou van Verano is elektrisch bedienbaar.
U kunt in de showroom van Erpé zonwering meer informatie vinden over dit sfeervolle en voordelige zonnescherm.

Zonweringdoeken voor de Salou

Wij hebben een ruime sortering in zonweringdoeken, bijvoorbeeld blokstrepen, maar ook vele mooie effen dessins. Wij hebben alleen A-klasse doeken van bijvoorbeeld Verano, Dickson en Swela.

Cassette

De cassette van de Salou van Verano is in verschillende ralkleuren verkrijgbaar:
Ivoor (RAL 9001), Antraciet -structuur VS719  enTechnisch Zilver.

Bediening van de V255

De volgende bedieningen zijn verkrijgbaar voor de Salou van Verano:
– Een elektrische bediening met een buismotor, voorzien van een draaischakelaar.
– Een afstandsbediening die het knikscherm apart of met meerdere schermen tegelijk bedient.
– Een elektrisch zon- en windwering systeem, zodat het zonnescherm automatisch open en dicht  gaat.
– Een IO home motion systeem, waarmee u uw zonnescherm via internet en uw smartphone/iPad overal ter wereld kunt bedienen.

Zonnescherm Salou

Sfeervolle Salou

De Salou bezorgt u veel fijne momenten in uw tuin en een optimale bescherming tegen de zon. Het is een cassettescherm: de stof wordt in opgerolde toestand compleet beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

Stevig materiaal

De cassette van de Salou heeft een hoekig en strak uiterlijk. Het materiaal, hoogwaardig aluminium, benadrukt dit uiterlijk. Bovendien zorgt het alumium ervoor dat het zonnescherm onderhoudsvriendelijk, solide en slijtvast is.

De hellingshoek

Het Salou zonnescherm is in schuinte traploos te verstellen van 5° tot 25°. U kunt zelf de hellingshoek bepalen die het best past bij uw terras.

Handige bediening

Het Salou zonnescherm is standaard uitgerust met elektrische bediening. Als extra optie kunt u kiezen voor een tijdklok, zon- of windautomaat. Het zonnescherm gaat dan automatisch open of dicht wanneer u dat wenst.

Mooi kleurtje

Met een zonnescherm kunt u de karakteristieken van uw huis benadrukken. Kies daarvoor wel voor de juiste kleur en het juiste dessin. Omdat elk huis een andere stijl heeft en smaak heel persoonlijk is, geeft Verano u volop keuze. Kies uit ongeveer 100 combinaties van kleuren en dessins!