Wij bieden u het zeer voordelige Verano Porto V225 knikarm zonnescherm aan. Het is een semi-cassette zonnescherm. Wat in houdt dat het doek in gesloten stand deels verborgen is in de cassette. Dit zonnescherm oogt sierlijk en vriendelijk door de afgeronde bovenkap en voorlijst. U heeft jarenlang plezier van dit zonnescherm vanwege het hoogwaardige materiaal.

De uitval is tot 3.00 meter, de breedte is tot wel 6.00 meter mogelijk. Wij bieden u 5 jaar garantie op dit scherm. De bediening van de Porto van Verano is handmatig of elektrisch.
Het uitstekende Verano Porto zonnescherm is een sierlijk en toch betaalbaar zonnescherm dat u in de showroom van Erpé zonwering kunt bestellen. Ook vindt u hier meer informatie.

Zonweringdoeken voor de Porto

Wij hebben een ruime sortering in zonweringdoeken, bijvoorbeeld blokstrepen, maar ook vele mooie effen dessins. Wij hebben doeken van de bekende merken Swela en Dickson maar ook de gehele doekcollectie van Verano Urbancolors en Trendcollectie.

Cassette

De semi- cassette van de Porto van Verano is in verschillende ralkleuren verkrijgbaar:
Ivoor (RAL 9001), Antraciet structuur VS 716, Technisch Zilver, bruinsrtuctuur VS819  en kwartsgrijs VS739

Bediening van de V225

De volgende bedieningen zijn verkrijgbaar voor de Porto van Verano :
– Een handmatige bediening door middel van een oogwindwerk (draaistang).
– Een elektrische bediening met een buismotor, voorzien van een draaischakelaar.
– Een afstandsbediening die het knikscherm apart of met meerdere schermen tegelijk bedient.
– Een elektrisch zon- en windwering systeem, zodat het zonnescherm automatisch open en dicht gaat.
– Een IO home motion systeem, waarmee u uw zonnescherm via internet en uw smartphone/iPad overal ter wereld kunt bedienen.

De Porto is  een uitstekend zonnescherm van het type ‘semi-cassette’. Dit houdt in dat het zonwerend doek in opgerolde toestand deels is verborgen in de cassette. Hierdoor wordt het doek aan de voorzijde niet vuil. Het zonnescherm oogt sierlijk en vriendelijk door de afgeronde hoeken.

De ideale hellingshoek

De Porto is in schuinte traploos te verstellen van 5° tot 30°. Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras.

Hoogwaardig materiaal

De profielen van de Porto zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit maakt het zonnescherm zeer solide, sterk en onderhoudsvriendelijk. En ook niet onbelangrijk: het materiaal gaat jarenlang mee.

Kleur bekennen

Kleur verrijkt je leven, maar ook je zonnescherm. Daarom biedt Verano volop keuze: stoffen in één kleur, met populaire blokstreep of origineel fantasiedessin.

Bekijk hier de gehele collectie

Kies uw bediening

U kunt het Porto zonnescherm handmatig bedienen of via een elektrische motor. Zo bepaalt u zelf de mate van comfort. Indien u kiest voor elektrische bediening, kunt u als extra optie een tijdklok, zon- of windautomaat toevoegen. Het zonnescherm gaat dan automatisch open of dicht wanneer u dat wenst.