Wij hebben het uitermate stabiele Verano Cannes V480 in ons assortiment verkrijgbaar. Met een uitval tot 4 meter en een breedte van maximaal 12 meter heeft u een schaduwrijk terras dat tevens is voorzien van een luxueuze toevoeging aan de buitenkant van uw huis. Ondanks de grote afmetingen van dit scherm is het een zeer stevig en betrouwbaar zonnescherm.

U kunt dit scherm ook voorzien van een geïntegreerd lichtsysteem. Door het speciale verlichtingsprofiel met lichtspotjes geeft u nog meer sfeer aan uw terras.
Dit zonnescherm is zowel handmatig als elektrisch bedienbaar. U heeft 5 jaar volledige garantie op dit scherm.
U kunt een kijkje nemen in de showroom van Erpé zonwering voor meer informatie over dit betaalbare en hoogwaardig zonnescherm.

Zonweringdoeken voor de Cannes

Wij hebben een ruime sortering in zonweringdoeken, bijvoorbeeld blokstrepen, maar ook vele mooie effen dessins. U kunt een keuze maken uit de doekcollectie van Verano, Dickson en Swela.

Cassette

De cassette van de Cannes van Verano is in verschillende ralkleuren verkrijgbaar:
Wit (RAL 9010), Ivoor (RAL 9001) en Zilver (RAL 7035).

Bediening van de V360

De volgende bedieningen zijn verkrijgbaar voor de Cannes van Verano:
– Een handmatige bediening door middel van een oogwindwerk (draaistang).
– Een elektrische bediening met een buismotor, voorzien van een draaischakelaar.
– Een afstandsbediening die het knikscherm apart of met meerdere schermen tegelijk bedient.
– Een elektrisch zon- en windwering systeem, zodat het zonnescherm automatisch open en dicht gaat.
– Een IO home motion systeem, waarmee u uw zonnescherm via internet en uw smartphone/iPad overal ter wereld kunt bedienen.

Zonnescherm Cannes

Comfortabele Cannes

De Cannes is een ideaal zonnescherm voor bredere terrassen. Het scherm kan een breedte beslaan van maar liefst 12 meter! De kracht van de Cannes is dat het een uitermate stevig en betrouwbaar zonnescherm is, ondanks de grote afmetingen. De Cannes staat dus voor onbezorgd genieten van uw schaduwrijk terras.

Stijlvol design

De cassette van dit zonnescherm heeft prachtige ronde vormen en een mooie afwerking. De doekrol is compleet opgesloten in het systeem, waardoor vuil en regenwater geen kans krijgen. Hierdoor gaat de zonwerende stof heel lang mee. De cassette is van hoogwaardig aluminium en heeft daardoor eveneens een lange levensduur.

Mooi tintje, leuk printje

Geef uw zonnescherm een uitbundige print of juist een strakke grijstint. Met de unieke kleurencollectie van Verano kunt u alle kanten op. Er is een enorme verscheidenheid aan kleuren en prints, allemaal even stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk hier de gehele collectie

Open & dicht

Onder uw zonnescherm genieten van de buitenlucht is op zich al behoorlijk comfortabel. Maar het kan nóg comfortabeler. U kunt ervoor kiezen het zonnescherm uit te rusten met een tijdklok of zon-/windsensor. De Cannes opent of sluit dan automatisch, afhankelijk van de weersomstandigheden of de tijden die u heeft ingesteld. U kunt ook kiezen voor elektrische bediening (wandschakelaar of afstandsbediening) of voor handbediening.

In de spotlight

De Cannes wordt nóg exclusiever met een geïntegreerd lichtsysteem. Er wordt dan een speciaal verlichtingsprofiel aan het zonnescherm toegevoegd met lichtspotjes. De lange zomeravonden worden zo extra sfeervol.