Wij adviseren u de Verano St. Tropez V360 voor brede terassen. Dit scherm dat maar liefst een maximale breedte van 12 meter bereikt en een uitval van 3,5 meter, zorgt ervoor dat u met een groot gezelschap van de schaduw kunt genieten.

De St. Tropez staat voor een lange levensduur vanwege de sterke behuizing. De bediening van de St. Tropez van Verano is handmatig of elektrisch. Wij bieden u 5 jaar volledige garantie op dit scherm.
Dit XL-zonnescherm is verkrijgbaar in de showroom van Erpé zonwering. U kunt hier ook meer informatie vinden over dit voordelige zonnescherm.

Zonweringdoeken voor de St. Tropez

Wij hebben een ruime sortering in zonweringdoeken, bijvoorbeeld blokstrepen, maar ook vele mooie effen dessins. U kunt hier de doeken van Verano, Dickson en Swela toepassen.

Cassette

De cassette van de St. Tropez van Verano is in verschillende ralkleuren verkrijgbaar:
Wit (RAL 9010), Ivoor (RAL 9001) en Zilver (RAL 7035).

Bediening van de V360

De volgende bedieningen zijn verkrijgbaar voor de St. Tropez van Verano:
– Een handmatige bediening door middel van een oogwindwerk (draaistang).
– Een elektrische bediening met een buismotor, voorzien van een draaischakelaar.
– Een afstandsbediening die het knikscherm apart of met meerdere schermen tegelijk bedient.
– Een elektrisch zon- en windwering systeem, zodat het zonnescherm automatisch open en dicht gaat.
– Een IO home motion systeem, waarmee u uw zonnescherm via internet en uw smartphone/iPad overal ter wereld kunt bedienen.

Zonnescherm St. Tropez

Smaakvolle St. Tropez

Het St. Tropez zonnescherm heeft een maximale breedte van maar liefst 12 meter. Dit maakt de St. Tropez het ideale XL-zonnescherm voor brede terrassen. U kunt met de hele familie van de schaduw genieten. Lekker lunchen zonder dat de zon op uw huid brandt of genieten van lange zomeravonden onder het genot van een hapje en een drankje.

Lange levensduur

Dit zonnescherm is van het type ‘cassette’. Dit betekent dat de doekrol compleet is opgesloten in het systeem. Het doek is beschermd tegen stof, vuil en weersinvloeden en gaat daardoor nóg langer mee. De behuizing staat eveneens garant voor een lange levensduur. Het hoogwaardige aluminium is zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

Kies uw eigen look

Met de kleurencollectie van Verano geeft u het St. Tropez zonnescherm een overweldigende uitstraling. Ga voor sprankelend geel of puur antraciet, gemoedelijk geblokt of speelse lijnen. Wat u ook kiest, het eindresultaat is altijd stijlvol en effectief.

Bekijk hier de gehele collectie

Gemakkelijke bediening

Bedien het zonnescherm handmatig met een draaistang of kies voor een ingebouwde motor. Het zonnescherm opent of sluit dan automatisch met één druk op de knop. Met een tijdklok of zon- en windsensor gaat u nog een stapje verder. Het zonnescherm opent en sluit dan automatisch, afhankelijk van de weersomstandigheden. Bijzonder gemakkelijk!

Sfeerverlichting

Tijdens een heerlijke zomeravond is het vooral onder een zonnescherm goed toeven. Het doek houdt namelijk de warmte vast. Met geïntegreerde lichtspots wordt uw terras nóg sfeervoller en knusser.  De spots zorgen voor een sfeervolle verlichting.  Knus en comfortabel tegelijk!