Verano Marseille V295

Beschrijving

Wij bieden u het exclusieve Verano Marseille V295 knikarm zonnescherm aan. Dit scherm is zeer geschikt voor uw terras. De Marseille van Verano heeft een luxe uitstraling. De cassette is van hoogwaardig en glanzend aluminium, zodat u met uw hele gezin jaren lang kunt genieten van dit zonnescherm.
Dit zonnescherm kan tot een breedte van maar liefst 6,5 meter en een uitval van een indrukwekkende 3,5 meter. Ook op dit scherm heeftt u 5 jaar garantie. De bediening is zowel handmatig als elektrisch,
Voor meer informatie over de chique, maar betaalbare Marseille van Verano verwijzen we u naar de Webshop van Erpé zonwering.

Zonweringdoeken voor de Marseille

Wij hebben een ruime sortering in zonweringdoeken, bijvoorbeeld blokstrepen, maar ook vele mooie effen dessins. U kunt kiezen uit de doekcollectie van Swela, Dickson en Verano.

Cassette

De cassette van de Marseille van Verano is in verschillende ralkleuren verkrijgbaar:
Wit (RAL 9010), Ivoor (RAL 9001), Antracietstructuur en Technischzilver.

Bediening van de V295

De volgende bedieningen zijn verkrijgbaar voor de Marseille van Verano:
- Een elektrische bediening met een buismotor, voorzien van een draaischakelaar.
- Een afstandsbediening die het knikscherm apart of met meerdere schermen tegelijk bedient.
- Een elektrisch zon- en windwering systeem, zodat het zonnescherm automatisch open en dicht gaat.
- Een IO home motion systeem, waarmee u uw zonnescherm via internet en uw smartphone/iPad overal ter wereld kunt bedienen.

 

Verano Marseille V295

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonnescherm Marseille

Machtige Marseille

De Marseille is een exclusief XL-zonnescherm dat een breedte van maar liefst 6,5 meter kan bedekken. Het doek van het zonnescherm kan tot een indrukwekkende 3,5 meter worden uitgerold. Hierdoor kunt u met de Marseille een groot terras creëren, waar u met uw hele gezin van kunt genieten.

Machtige Marseille
 
Indrukwekkend uiterlijk

Indrukwekkend uiterlijk

De Marseille is uitermate rank en prachtig gestroomlijnd. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. De Marseille is een cassettescherm. Dit houdt in dat de stof volledig wordt opgesloten in de cassette en beschermd is tegen vuil en weersinvloeden. De cassette is gemaakt van mooi glanzend en hoogwaardig aluminium. De Marseille is een lust voor het oog!

 

Ultiem gemak

Dit zonnescherm heeft een elektrische bediening. Zo kunt u de luifel heel eenvoudig open en dicht doen via een schakelaar of afstandsbediening. U kunt ook kiezen voor een zon- en windautomaat. Bij voldoende zonlicht rolt het zonnescherm dan automatisch uit en bij een te hoge windsnelheid wordt de zonwering ingetrokken. Deze functie verlengt de levensduur van uw zonnescherm en zorgt voor extra gemak. 

Ultiem gemak
 
Mooi en stijlvol

Mooi en stijlvol

Bij Verano heeft u een ongeëvenaarde keuze aan stoffen, kleuren en dessins. Zo kunt u moeiteloos de stof kiezen die prachtig combineert bij uw huis en tuin.  Warme tinten, eenvoudige basics, intense dessins en verfijnde streeppatronen. De stijlvolle en geraffineerde collectie van Verano bevat gegarandeerd de perfecte stof voor u!