Semina Life is een echte allrounder onder de knikarmschermen. Het scherm kenmerkt zich door haar frisse en moderne uitstraling. De Semina Life is een zogenaamd cassettescherm, wat inhoudt dat het scherm, als het scherm ingeklapt is, volledig beschermd is.

Prijs Kwaliteit verhouding semina Life

De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, daardoor is het een mooie alternatief voor een halfcassette. Dit zijn de zonneschermen die niet geheel zijn afgeschermd wanneer ze zijn ingeklapt en daardoor over het algemeen goedkoper zijn.

Semina Life knikarmschermen kenmerken zich door een hoog comfort en duurzaamheid.

Ook wordt gebruik gemaakt van een lichte longlife arm. Deze is erg stil in gebruik.

Eigenschappen van de Semina Life

Het scherm is aan de zijkant afgedekt met kopplaatringen in Edelstaal look. Deze geven een subtiel optisch accent en kunnen benut worden om goed te combineren bij systeemkleur en doekkeuze. Die is bijzonder ruim te noemen, met 155 doeken en 47 systeemkleuren.

LED-Verlichting en Volant Plus

Wilt u ook ‘s avonds onder de zonwering zitten? Het is mogelijk LED verlichting te integreren. Die kan vervolgens op afstand ingeschakeld en gedimd worden. Ook is het toevoegen van Volant Plus mogelijk. Hiermee is het mogelijk u te beschermen tegen laagstaande zon. Ook biedt dit u net wat meer privacy dan een doorsnee zonnescherm.

Afmetingen semina Life Weinor

Het scherm heeft afmetingen van 6,5 meter breed en een zogeheten maximale uitval van 4 meter.