Offerte aanvragen!

Voordelige, kwalitatieve zonnescherm Ipanema  in de omgeving Amersfoort , Utrecht,Soest en Zeist

Bij Erpé Zonwering kunt u terecht voor de meest diverse binnen- en buitenzonwering in de omgeving van Soesterberg, Amersfoort, Utrecht en Zeist. Kwalitatieve, stijlvolle zonwering die we leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Kom langs, bel ons op 034 63 511 79 of vul het contactformulier in.

Beschrijving

Wij hebben de Verano Ipanema V280 knikarm zonnescherm in ons assortiment. Het is een zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en stevig zonnescherm en heeft een mooie vormgeving. De cassette van hoogwaardig aluminium heeft een goede afwerking met zachte vormen. De oprolbuis is bij een geheel open zonnescherm niet zichtbaar. De Ipanema van Verano kan zowel bevestigd worden aan de muur als aan het plafond.
De uitval is tot 3.00 meter, de breedte is tot wel 6.00 meter mogelijk. Wij bieden u 5 jaar volledige garantie op dit scherm. U kunt voor de bediening van de Ipanema van Verano kiezen tussen draaischakelaar of elektrische IO afstandbediening.
Dit zacht geprijsde en compacte zonnescherm is te vinden in de showroom van Erpé zonwering. U kunt hier een kijkje nemen voor meer informatie opdoen.

Zonweringdoeken voor de Ipanema

Wij hebben een ruime sortering in zonweringdoeken, bijvoorbeeld blokstrepen, maar ook vele mooie effen dessins. Wij bieden u de doeken van Swela, Dickson en de Verano collectie.

Cassette

De cassette van de Ipanema van Verano is in verschillende kleuren verkrijgbaar:
Ivoor (RAL 9001), Antraciet structuur VS 716, Technisch Zilver, zwart structuur en Wit

Bediening van de V280

De volgende bedieningen zijn verkrijgbaar voor de Ipanema van Verano:
– Een elektrische bediening met een buismotor, voorzien van een draaischakelaar.
– Een afstandsbediening die het knikscherm apart of met meerdere schermen tegelijk bedient.
– Een elektrisch zon- en windwering systeem, zodat het zonnescherm automatisch open en dicht gaat.
– Een IO home motion systeem, waarmee u uw zonnescherm via internet en uw smartphone/iPad overal ter wereld kunt bedienen.

Onderscheidende vormgeving zonder compromissen dat is de V280 Ipanema zonnescherm

De Ipanema kan zowel aan het plafond als aan de muur worden gemonteerd. Bij plafondmontage kunt u een hellingshoek instellen tussen 17º en 70º. Bij montage aan de muur kunt u een hellingshoek instellen van 5º tot 70º. Kortom: de Ipanema heeft een groot instellingsbereik. Hierdoor is dit zonnescherm zeer flexibel en praktisch; u kunt het precies aanpassen aan uw gewenste doorloophoogte en de stand van de zon.

Subtiel uiterlijk van de V280 Ipanema

De Ipanema dankt haar populariteit aan het subtiele en compacte uiterlijk. De cassette heeft een mooie afwerking met zachte vormen en is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hierdoor is het zonnescherm zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en stevig.gemaakt met hoogwaardige materialen en een mooie vormgeving.

Zo is de meest geavanceerde technologie opgenomen in een modern cassette

Elektrisch bedienbaar V 280 Ipanema

Met slechts één druk op de knop rolt de stof geruisloos uit de cassette. Als extra optie kunt u de Ipanema voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. U hoeft dan niet eens meer op een knop te drukken; het zonnescherm gaat automatisch open of dicht op momenten dat u dat wenst. Bent u op zoek naar ultiem comfort en extra sfeer? Dan kunt u dit zonnescherm uit laten rusten met geïntegreerde lichtspotjes. De Ipanema is ook verkrijgbaar met handbediening.

De  V280 Ipanema is in 5 kleuren standaard leverbaar

Kies de kleur die bij u past! De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Van eigentijds grijs tot verrassend paars en van neutraal taupe tot klassiek groen. Bovendien zijn er verschillende patronen en dessins, zoals blokstrepen, krijtstrepen en fantasiedessins. Keuze uit de Urban en Trendcollecte van 

De Ipanema beschikt over Longlife knikarmen

Die opvallen door een bijzonder hoge windbelastingen zorgen voor een uitstekende doekstand.

De belastbare hightechband in samenwering met rvs ketting in het schanier en de kunstofafdekkap zorgen voor nog meer stabiliteit van het zonnescherm tot windkracht 3.Voorzien van een grote technische knowhow en compromiloze kwaliteit.

Certificaat voor veiligheid voor de Ipanema

Het Ipanema zonnescherm draagt het GS-keurmerk van TÜV. Dit keurmerk staat voor Geprüfde Sicherheit. Het is een objectieve en op beste kwaliteit gemaakt in Nederland onderzoek gebaseerde bevestiging dat het product aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet. de beste kwaliteit gemaakt in Nederland.