Verano Alicante V440

Beschrijving

Wij bieden u de elegante Verano Alicante V440 aan. Het heeft een compact cassettescherm met een afgeronde voorlijst dat perfect af te stellen is. Hierdoor wordt de optimale sluiting van uw zonnescherm gegarandeerd.  Het doek is mooi ingesloten voor weersinvloeden van buitenaf.
Dit zonnescherm is zeer geschikt voor grotere breedtes: Een uitval tot 3 meter en een breedte tot 7 meter is mogelijk. De bediening is elektrisch. Dit scherm biedt u 5 jaar volledige garantie.
In de Webshop van Erpé zonwering vindt u meer informatie over dit leuk geprijsde, maar ook hoogwaardige zonnescherm.

Zonweringdoeken voor de Alicante

Wij hebben een ruime sortering in zonweringdoeken, bijvoorbeeld blokstrepen, maar ook vele mooie effen dessins. Wij bieden u doeken uit de Swela, Dickson of Verano collectie.

Cassette

De cassette van de Alicante van Verano is in verschillende ralkleuren verkrijgbaar:
Ivoor (RAL 9001) en Zilver (RAL 7035).

Bediening van de V440

De volgende bedieningen zijn verkrijgbaar voor de Alicante van Verano:
- Een elektrische bediening met een buismotor, voorzien van een draaischakelaar.
- Een afstandsbediening die het knikscherm apart of met meerdere schermen tegelijk bedient.
- Een elektrisch zon- en windwering systeem, zodat het zonnescherm automatisch open en dicht gaat.
- Een IO home motion systeem, waarmee u uw zonnescherm via internet en uw smartphone/iPad overal ter wereld kunt bedienen.

 

Verano Alicante V440Verano Alicante

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonnescherm Alicante

Adembenemende Alicante

Met de Alicante houdt u uw terras en huis lekker koel tijdens de zomermaanden. Bovendien kunt u heerlijk genieten van het buiten zijn, zonder dat schadelijke uv-stralen uw terras binnendringen. En tijdens (na)zomeravonden blijft de warmte onder het zonnescherm hangen, zodat u lekker lang buiten kunt zitten. Wat wilt u nog meer?

Adembenemende Alicante
 
Heerlijke schaduw

Heerlijke schaduw

Bepaal zelf hoeveel schaduw u op uw terras wilt hebben. Het Alicante zonnescherm kan voor u precies op maat worden gemaakt. Het kan een maximale breedte beslaan van maar liefst 7 meter en een diepte van maximaal 3 meter. Bovendien kunt u ook zelf de hellingshoek van het scherm bepalen. Deze kan variëren van 5˚ tot en met 30˚.

 

Het beste materiaal

De Alicante is een cassettescherm. Dit houdt in dat de doekrol volledig is opgesloten in een aluminium kast. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een praktische functie; de stof wordt beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De cassette is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat slijtvast is en zeer onderhoudsvriendelijk. De cassette van de Alicante is opvallend vlak en neemt dus niet veel ruimte is als deze tegen de wand wordt geplaatst.

Het beste materiaal
 
Ongeëvenaard gebruikersgemak

Ongeëvenaard gebruikersgemak

De besturing van het Alicante zonnescherm is buitengewoon simpel. Door middel van een schakelaar of afstandsbediening kunt u het zonnescherm uit- of inrollen. Het is zelfs mogelijk het zonnescherm van tijdklok of weersensoren te voorzien. De luifel gaat dan automatisch open of dicht, afhankelijk van het weer of de tijden die u hebt ingesteld.

 

Kleurrijk genieten

Met de doekcollectie van Verano kunt u het Alicante zonnescherm een héél persoonlijk tintje geven.  U kunt kiezen uit ruim 80 kleuren en patronen, allemaal van hoogwaardige kwaliteit stof. Er zit gegarandeerd een kleur bij die helemaal past bij uw smaak.

Kleurrijk genieten