Bent u op zoek naar een zonnescherm voor uw woning of bedrijfspand? Bij Erpé Zonwering in Soesterberg, gelegen tussen Amersfoort en Utrecht, bent u voor zonneschermen aan het juiste adres. Kom eens langs in onze showroom om de producten van Weinor en Verano te bewonderen.

Waarom kiezen voor een zonnescherm?

Een zonnescherm zorgt ervoor dat u geen last heeft van direct en hinderlijk zonlicht in uw huis of werkruimte. De zonneschermen van Erpé Zonwering zorgen voor een prettige lichtinval zonder hinder en biedt tevens een schaduwrijke plek tijdens de warme zomerperiode. Erpé biedt de beste knikarmschermen van het topmerk Verano tegen verrassend lage prijzen. Maar het oog wil natuurlijk ook wat, daarom kunt u bij ons kiezen uit diverse uitvoeringen, kleuren en dessins. Zo is er altijd een zonnescherm naar uw smaak.

Daarom gaat u voor zonneschermen naar Erpé Zonwering

Kwaliteit, degelijkheid en service is wat Erpé Zonwering u biedt. Vele klanten zijn u om deze reden al voorgegaan. U kiest het zonnescherm uit dat naar uw wens en smaak is en wij doen de rest. Wij leveren het zonnescherm netjes bij u af en monteren het ook als u dat wenst. Bovendien bieden we:

  • Hoogwaardige Verano en Weinor zonneschermen in meerdere soorten.

  • Keus uit diverse kleuren en dessins.

  • Persoonlijk advies en maatwerk waar nodig.

  • Advies aan huis en een eigen montagedienst.

Brochure download:

Brochure zonneschermen
Collectie brochure

Neem contact op of kom langs

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 034 63 511 79. Of stel uw vragen aan een van onze medewerkers in de showroom.

Sterrenbergweg 7 / 3769 BS / Soesterberg

Referenties

Zonnescherm V296 Santos Verano gemonteerd in Hoogland vlak bij Amersfoort (03-mei-18)

Bij onze klant in Hoogland vlak bij Amersfoort een Santos V296 in de Structuurkleur VS 716 van Verano gemonteerd afmeting 590cm breed bij 350cm uitval. Verleden jaar hebben wij exact hetzelfde scherm bij de buren al gemonteerd beide met Somfy RTS motor met draadloze schakelaar Smoove.

Lees meer…

Cassita knikarmschern geplaats in Utrecht (14-apr-18)

De familie Verlee uit Utrecht wilde graag een Zonnescherm om hun complete terras te beschutten. Via Erpé zonwering kozen ze voor het Weinor scherm de Cassitta nikarmscherm met een breedte van 5,3 en uitval van3 meter. Op zonnige dagen geniet de familie nu van een heerlijk koel en vooral schaduwrijk terras.bediend met de Conexion app van Somfy.

Lees meer…

Bekijk alle referenties