Zonneschermen

Een laagstaande zon kan heel hinderlijk zijn, terwijl u toch graag het licht binnen hebt. Een zonnescherm is een praktische oplossing voor dat probleem. Overdadige lichtinval wordt voorkomen en in de warmere perioden van het jaar wordt ook de hitte deels buiten gehouden. Ideaal dus. Erpé biedt de beste knikarmschermen van het topmerk Verano en dat voor verrassend lage prijzen. Onze zonneschermen zijn behalve heel praktisch vooral ook degelijk en aangenaam in de aanblik. Het moet er tenslotte ook leuk uitzien. Wat dat betreft heeft u alle mogelijkheden om te kiezen naar uw eigen smaak. Erpé beschikt namelijk over maar liefst 15 soorten zonneschermen, onderverdeeld in 3 typen. En dan moet de keuze voor een kleur en patroon nog komen.

Daarom zonneschermen bestellen bij Erpé

Waarschijnlijk heeft u wel eens een zonnescherm van ons gezien. Velen zijn u tenslotte voorgegaan en met goede redenen. Kwaliteit, degelijkheid en service is wat wij bieden. Dat laatste blijkt onder meer uit het feit dat we een eigen montagedienst hebben. U hoeft eigenlijk alleen maar een zonnescherm uit te zoeken en de rest wordt voor u geregeld. Dit is wat wij te bieden hebben:

  • Hoogwaardige Verano zonneschermen in 15 soorten;
  • Persoonlijk advies en maatwerk waar nodig;
  • Advies aan huis en een eigen montagedienst.

Allicht heeft u nog vragen over onze service en producten. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij staan u graag te woord.

De zonneschermen van Erpé

Zoals hierboven opgemerkt valt er bij Erpé nogal wat te kiezen. Wij lopen enkele van onze inventieve producten met u langs. Zo is het voordelige type V280 Ipanema zeer bestendig tegen wind, door een slim systeem dat het doek goed in de cassette sluit. En dat werkt bij elk zonneschermdoek. Dat is maar goed ook, want wij bieden er meer dan 300. U vindt bij ons zonneschermdoeken van onder meer Swela, Satler en Dickson, Trendcolors van Verano en onze eigen huiscollectie: Urbancolors. U vindt er alles tussen abstract modern en speels retro. U kunt er zich direct een beeld van vormen in onze webshop.