Ritzscreens van Verano, een mooie
en tevens betaalbare zonwering oplossing

Als het op zonwering aankomt heeft u volop keuze. En dat is maar goed ook, want elke plek en elk pand is uniek en vereist een oplossing op maat. Onderdeel van die oplossing zijn goed sluitende zonnescreens. Een Verano ritzscreen is vergelijkbaar met een rolluik, in die zin dat het buitenzonwering betreft. Dit type screens worden gemonteerd aan de buitenkant van uw raam en is dan ook bestand tegen diverse weersomstandigheden. Aan de zijkanten sluit een ritzscreen met ritssluitingen, waardoor een hoge windbestendigheid ontstaat en tevens insecten geweerd worden. ’s Zomers kunt u zo het raam openen, terwijl zonlicht en insecten geweerd worden. Ondertussen houdt u zicht naar buiten, terwijl u de hoeveelheid zonlicht en hitte die binnenkomt beperkt.

De ritzscreens zijn beschikbaar in diverse maten van lichtdoorlatendheid. Variërend van zeer lichtdoorlatend tot vrijwel niet. Die keuze bestaat er ook in de mate waarin zonlicht gereflecteerd dan wel geabsorbeerd wordt. Afhankelijk van de specifieke bestemming van het scherm kunt u zo inspelen op verschillende omstandigheden. Wij bieden precies wat u nodig heeft.

Verano V550 windklasse 6

Wanneer u kiest voor dit type buitenzonwering van Verano, dan kiest u voor vele voordelen. De v550 heeft namelijk de test met windklasse 6 doorstaan, dat betekend dat hij goed bestand is tegen alle weertypen. Een ander voordeel is dat de v550 bijdraagt aan bijdraagt aan energiebesparing. In de zomer wordt namelijk tussen de 61% en 72% bespaard op het koelen van uw woning.

Ritzscreens zijn te verkrijgen in:

    • diverse kleuren en maten van lichtdoorlatendheid;
    • Verschillende materialen, waaronder polyester en glasvezel;
    • Scherpe prijzen en aantrekkelijke garantievoorwaarden.

Wilt u meer weten over de specifieke voordelen van ritzscreens of over onze buitenzonwering in het algemeen? Wij vertellen u graag meer over onze producten en over de mogelijkheden die er zijn bij uw huis of bedrijfspand. Het online aanvragen van een vrijblijvende offerte helpt ons om u een aanbieding op maat te kunnen doen.

Ritzscreendoeken en kleurmogelijkheden

Binnen de wereld van de screens zijn er talloze mogelijkheden in de kleuren van doeken. Naast de kleur heeft u de keuze uit glasvezeldoek of polyesterdoek. Elk doek heeft verschillende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan doorzicht van zowel buiten naar binnen als binnen naar buiten, lichtdoorlaatbaarheid, reflectie van zonlicht en absorptie.

Offerte ritzscreens aanvragen

Ons offerteformulier voor ritzscreens heeft u binnen twee minuten ingevuld en geeft ons alle informatie om een voor u relevant aanbod te doen. Een offerte voor ritzscreens aanvragen betekent niet alleen dat u een offerte toegespitst op uw situatie krijgt, maar ook een scherp geprijsde aanbieding.

Brochure download:

Collectie brochure
Brochure ritzscreen