Recensies

screens van verano handbediend met los doek geplaats (30-apr-18)

Verano V585 S Standaard gemonteerd bij een klant in Baarn met Los doek voor op de deur

Heeft u ook vaak last van de zon, wanneer u in de kamer zit of aan het werk bent? En wilt u simpele maar effectieve screens voor uw ramen, die zonlicht en warmte buiten houden? Dan bent u bij Erpé Zonwering aan het juiste adres. Erpé Zonwering is een officiële dealer van Verano producten.

Wij bieden u diverse standaard screens van Verano aan tegen een zeer scherpe prijs in onze showroom. Benieuwd hoe de screens eruit zien? Kom naar onze showroom in Soesterberg en ervaar de verschillende Verano screens! Wij helpen u graag met al uw vragen en geven vrijblijvend advies.

Wat is een standaard screen?

Een standaardscreen is een verticaal hangende zonwering, die recht tegen het raam zit. Het scherm glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Doordat de screens recht tegen het raam zitten, zijn ze erg geschikt voor het filteren van daglicht. Bovendien geven screens die strak tegen het raam aan zitten een moderne uitstraling aan uw gevel. Ze zijn ook zeer geschikt als privacy screens: naar binnen kijken is niet mogelijk, maar naar buiten kijken wel! Daarnaast zijn de standaard zonwering screens windvast en ze nemen weinig ruimte in.

Standaard screens mogelijkheden

Bij Erpé Zonwering kunt u kiezen uit diverse zonwering screens modellen. Daarnaast heeft u veel keuzemogelijkheden. Zo kunt u de afmetingen, kleur, behuizing en de wijze van plaatsing zelf kiezen. Hierdoor kunt u zelf uw screens samenstellen, geheel naar eigen wens! Bent u nog niet overtuigd? Of heeft u hulp nodig bij het samenstellen? Kom langs in onze showroom in Soesterberg! Onze ervaren adviseurs helpen u graag.

screens van verano V599 geplaats in Huis Ter Heide Utrecht (30-apr-18)

Precies genoeg licht dankzij Ritsscreen V599 van Verano

Bij een klant in Huis ter Heide  in de provincie Utrecht rondom mooie screens gemonteerd.  De aan de zonkant van het gebouw gelegen ramen zorgden voor een mooie lichtinval. De klant wilde echter de hoeveelheid licht zelf kunnen reguleren om altijd de juiste lichtomstandigheden te hebben voor zijn werk. Daarom koos hij na advies  in de showroom voor de V599 ritsscreens van Verano met mooie afgeronde cassette in de kleur wit met bijpassend screendoek zodat hij bij een zonnige dag de hitte in huis goed kan weren.

De Klant   vond bij Erpé zonwering precies de stijlvolle en praktische betaalbare  Ritsscreens die hij zocht. Dat deze prachtige exemplaren van Verano ook nog eens bestand zijn tegen hoge windsnelheden, is mooi meegenomen. De monteurs van erpe zorgden voor een snelle montage en nette afwerking! de klant koos op advies van erpe zonwering om alles met  Somfy Rts motoren  te bedienen voor het gemak met verschillende draadloze wandzenders zoals de Smoove en Telis 4 met meerdere kanalen.

Prachtige screens van Weinor als zonwering de Vertitex geplaats in Utrecht (14-apr-18)

Familie Verlee uit Utrecht koos voor de Vertitex ritscreen van Weinor in de kleur Wit sructuur Deze semi-transparante screens bieden de ideale oplossing voor iedereen die het zonlicht graag wil tegenhouden zonder het zicht op de buitenwereld te verliezen. Hierdoor kan de klant naar buiten kijken, terwijl er in de kamer de zon wordt geweerd.

Ritzscreens met afstandsbediening & Connexoon van Somfy

1 Verticale zonwering type VertiTex Il Zip, garnituur kleur WiGa WT 029/10797 RAL 9010, doek 7-100 (conform het doek In onze showroom), bediening standaard elektrisch, afmeting breed 3855 x hooo 24OOmm Starscreen doek Somfy IO bediening (t.b.v. besturing met Somfy Connexoon)

Deze Weinor Ritsscreen met een afmeting  van zijn zeer goed bestand tegen de wind. Doordat het doek vastzit in de geleider begint het niet bij iedere windvlaag te klapperen. De familie Verlee liet hun screen voorzien van een Somfy io motor met afstandsbediening. Daarmee kozen ze voor optimaal gebruiksgemak.

Ritzscreens V540 Verano in Den Dolder geplaatst (11-mrt-15)

In Den Dolder is het team van Erpe zonwering weer druk in de weer geweest.
Wij hebben diverse Ritzscreens V540 van Verano gemonteerd met een steiger op een verdieping van een prachtig appartement. Allen voorzien van een Somfy Sunis sensor RTS, die ervoor zorgt dat bij opkomende zon de Ritzscreens V540 automatisch naar beneden gaan. Hierdoor zijn bij thuiskomst de kamers aangenaam op temperatuur. Onze klant kan alles besturen met een Somfy telis 4 soliris afstandsbediening. Ook een perfecte oplossing is ons tournecat screendoek. Dit alles is uitgevoerd naar de voorschriften van de VVE.