Wanneer u veel last heeft van invallend zonlicht en bijbehorende temperatuurstijgingen, dan is een screen het type zonwering waar u naar op zoek bent. Het blokkeert warmte en zonlicht op elegante wijze, zonder dat uw zicht op buiten volledig verloren gaat. Dit omdat het doek deels transparant is. Dit betekent dat binnen ook niet te donker wordt. De exacte verhouding tussen het licht dat geblokkeerd wordt en het licht dat wordt doorgelaten bepaalt u met de keuze voor een type doek. Hierbij voorzien wij u graag van het nodige advies. Een screen werkt heel eenvoudig en is onder normale omstandigheden ook windbestendig. Dit geldt zeker voor het windvaste model. Bij dit laatste model is er sprake van extra borging in de aluminium omlijsting door middel van een soort van rits. Men gebruikt hier ook wel de term ritzscreen. Overige soorten screens worden ook wel budgetscreens genoemd.

Kies voor standaardscreens van Erpé

Erpé Zonwering biedt u keuze uit diverse soorten screens. Hierboven noemden we al de windvaste en standaardvarianten. Daarnaast bestaat de keuze ook uit diverse merken, maten en kleuren. Wij leveren: • Verano screens; • Mysun screens; • Somfy screens. Voor een advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Zo kunt u beter een keuze maken uit de diverse soorten screens. Alternatief zou u direct online een offerte aan kunnen vragen.

Screen doeken en kleurmogelijkheden

Binnen de wereld van de screens zijn er talloze mogelijkheden in de kleuren van doeken. Naast de kleur heeft u de keuze uit glasvezeldoek of polyesterdoek. Elk doek heeft verschillende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan doorzicht van zowel buiten naar binnen als binnen naar buiten, lichtdoorlaatbaarheid, reflectie van zonlicht en absorptie.

Screens offerte aanvragen

Het aanvragen van een online offerte voor screens kost u maar twee minuten en voorziet ons direct van alle informatie over uw specifieke wensen. Naar aanleiding van uw aanvraag gaan wij voor u aan de slag en komen met een scherp aanbod voor screens, toegespitst op uw situatie en wensen. Bij de aanvraag heeft u vanzelfsprekend de mogelijkheid om voorkeuren aan te geven in bijvoorbeeld kleur en materiaal.

Referenties

screens van verano handbediend met los doek geplaats (30-apr-18)

Heeft u ook vaak last van de zon, wanneer u in de kamer zit of aan het werk bent? En wilt u simpele maar effectieve screens voor uw ramen, die zonlicht en warmte buiten houden? Dan bent u bij Erpé Zonwering aan het juiste adres. Erpé Zonwering is een officiële dealer van Verano producten.

Lees meer…

screens van verano V599 geplaats in Huis Ter Heide Utrecht (30-apr-18)

Bij een klant in Huis ter Heide in de provincie Utrecht rondom mooie screens gemonteerd. De aan de zonkant van het gebouw gelegen ramen zorgden voor een mooie lichtinval. De klant wilde echter de hoeveelheid licht zelf kunnen reguleren om altijd de juiste lichtomstandigheden te hebben voor zijn werk. Daarom koos hij na advies in de showroom voor de V599 ritsscreens van Verano met mooie afgeronde cassette in de kleur wit met bijpassend screendoek zodat hij bij een zonnige dag de hitte in huis goed kan weren.

Lees meer…

Bekijk alle referenties