Screen zonwering

Wanneer u veel last heeft van invallend zonlicht en bijbehorende temperatuurstijgingen, dan is een screen het type zonwering waar u naar op zoek bent. Het blokkeert warmte en zonlicht op elegante wijze, zonder dat uw zicht op buiten volledig verloren gaat. Dit omdat het doek deels transparant is. Dit betekent dat binnen ook niet te donker wordt. De exacte verhouding tussen het licht dat geblokkeerd wordt en het licht dat wordt doorgelaten bepaalt u met de keuze voor een type doek. Hierbij voorzien wij u graag van het nodige advies. Een screen werkt heel eenvoudig en is onder normale omstandigheden ook windbestendig. Dit geldt zeker voor het windvaste model. Bij dit laatste model is er sprake van extra borging in de aluminium omlijsting door middel van een soort van rits. Men gebruikt hier ook wel de term ritzscreen. Overige soorten screens worden ook wel budgetscreens genoemd.

Kies voor standaardscreens van Erpé

Erpé Zonwering biedt u keuze uit diverse soorten screens. Hierboven noemden we al de windvaste en standaardvarianten. Daarnaast bestaat de keuze ook uit diverse merken, maten en kleuren. Wij leveren: • Verano screens; • Mysun screens; • Somfy screens. Voor een advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Zo kunt u beter een keuze maken uit de diverse soorten screens. Alternatief zou u direct online een offerte aan kunnen vragen.

Screen doeken en kleurmogelijkheden

Binnen de wereld van de screens zijn er talloze mogelijkheden in de kleuren van doeken. Naast de kleur heeft u de keuze uit glasvezeldoek of polyesterdoek. Elk doek heeft verschillende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan doorzicht van zowel buiten naar binnen als binnen naar buiten, lichtdoorlaatbaarheid, reflectie van zonlicht en absorptie.