Rolluik RV40: een populair standaard rolluik met een uitstekende kwaliteit voor de laagste prijzen bij Erpé.

Inbraakwerend; Isolerend (warmte/kou); Zonwerend; Geluidwerend; Vochtwerend; Privacy.

Het RV40 rolluik van het merk Verano is een populair standaard rolluik. Door de stevige, dikke lamel scoort het rolluik hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Kortom: de RV40 doet zijn werk voortreffelijk en bij Erpé heeft u het tegen de laagste prijs.

Groot bedieningsgemak rolluik RV40

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische bediening. Met een afstandbediening en tijdklok en Tahoma is het mogelijk uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Ideaal! Om de veiligheid nóg meer te verhogen, kunt u kiezen voor een anti-optilbeveiliging Somfy ilmo bedraad of Somfy oximo RTS. De lamellen schieten dan ‘op slot’ wanneer geprobeerd wordt het rolluik omhoog te tillen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor handbediening van uw rolluiken.

Rolluik RV40 Populair in harmonie met u huis

Houd bij de keuze van uw rolluik ook rekening met de sfeer en uitstraling van uw huis. Bij Erpé Zonwering is dit erg gemakkelijk. U kunt voor het RV40 rolluik namelijk kiezen uit 5 lamelkleuren (15 kleuren op aanvraag).

Rolluik RV40 Populair kwaliteit

Bij de Rv40 zijn de lamellen van de rolluiken onderling verbonden. Hierdoor kunnen ze niet vastlopen of van elkaar verschuiven. Bovendien zijn de rolluiken ongevoelig voor stof en vocht. Hierdoor gaat een rolluik van het merk Verano jarenlang storingsvrij mee.