De RV41 budget: het ideale rolluik voor een nog scherpere prijs. Kwalitatief zeer goed, nog beter betaalbaar en goed alternatief voor kleinere ramen.

Inbraakwerend; Isolerend (warmte/kou); Zonwerend; Geluidwerend; Vochtwerend; Privacy.

Betaalbare kwaliteit Rolluiken Budget

De RV41-ecoline is het ideale rolluik voor een klein budget. Dit rolluik scoort wat lager in isolatie en stabiliteit ten opzichte van de RV40 rolluik. Maar het is nog beter betaalbaar en goed alternatief voor de wat kleinere ramen.

Zorg ervoor dat de kleur van uw rolluik goed bij uw huis past. Bij Erpé kunt u kiezen uit lamelkleuren voor de RV41-ecoline! Van zachte wittinten tot modieus antraciet en van klassiek bosgroen tot stoer staalblauw.

Groot bedieningsgemak van de Budget Rv41

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische bediening. Met een afstandbediening en tijdklok en Thahoma is het mogelijk uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Ideaal! Om de veiligheid nóg meer te verhogen, kunt u kiezen voor een anti-optilbeveiliging Somfy ilmo bedraad of Somfy oximo RTS. De lamellen schieten dan ‘op slot’ wanneer geprobeerd wordt het rolluik omhoog te tillen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor handbediening van uw rolluiken.

Kwaliteit van de Budget Rolluiken van Verano

Jarenlang plezier
Bij Erpé zijn de lamellen van de rolluiken onderling verbonden. Dit voorkomt storing; de lamellen kunnen niet vastlopen of van elkaar verschuiven. Bovendien zijn de rolluiken bestandtegen stof en vocht. Kortom: een rolluik van het merk Verano gaat jarenlang storingsvrij mee!