Het terrasscherm Zenara van Weinor Terrasscherm Zenara Weinor - Erpé zonwering Soesterberg Het terrasscherm Zenara van Weinor zorgt dat u in de zomer beschut kunt zitten. Bekijk de voordelen van dit award winnende zonnescherm en vraag een offerte aan bij Erpé Zonwering, erkend Weinor-dealer!

Zenara Weinor

Zenara Zonnescherm van Weinor bij Erpé zonwering

Brochure

Op zoek naar een terrasscherm dat een eenheid vormt met uw huis? Dan bevelen wij de Zenara van Weinor van harte aan. De Zenara vormt zo’n eenheid met uw woning, omdat zelfs bij een grote breedte slechts 2 muurconsoles nodig zijn om het scherm te bevestigen.

 

Dit zorgt voor een verzorgde indruk en een subtiele aanwezigheid. De Zenara Weinor is niet opvallender dan nodig. Bij een moderne woning sluit het zonnescherm naadloos aan. Bij een ouder gebouw biedt dit scherm juist een interessant contrast, zodat het ook hiervoor een goede optie is.  Wij van Erpé Zonwering bieden dit scherm dan ook met trots aan.

 

 De voordelen van het Zenara zonnescherm

  • De Zenara is voorzien van een motor, zodat u het scherm niet handmatig uit hoeft te schuiven.

  • De technologie die gebruikt wordt is onzichtbaar geïntegreerd.

  • Een beschermende kast zorgt dat het doek en de technologie niet beschadigd raken als het scherm is ingeklapt.

  • Het Zenara zonnescherm heeft 4 ontwerpawards gewonnen, waaronder de German Design Award.

  • Max 6.5 meter breed en 4 meter uitval.

Bescherming tegen laagstaande zon met Volant Plus

Bovendien is het mogelijk aan de voorkant van het zonnescherm nog bescherming aan te brengen met Volant Plus, een verticale zonwering. Zo kunt u voorkomen dat u in de zon kijkt als deze wat lager staat. Ook dan kan het namelijk nog erg aangenaam zijn in de tuin. De Zenara van Weinor maakt het mogelijk hier comfortabel van te genieten.

Het scherm wordt uitgeschoven met behulp van de LongLife arm. Deze arm is bijzonder stil in gebruik en licht van gewicht.

Grote keuze in doeken en kleuren van de cassette

Er is keuze uit maar liefst 155 doekdessins en 44 framekleuren. Daarmee kunt u ongetwijfeld een doek uitzoeken dat precies bij uw huis past. Kom daarom eens een kijkje nemen in de showroom van Erpé Zonwering. Deze vindt u op de Sterrenbergweg 7 te Soesterberg.  Ook kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij komen de Zenara Weinor graag bij u bevestigen.

Optiek als één geheel

Optiek als één geheel

Alle technische componenten zijn onzichtbaar en ruimtesparend in de behuizing geïntegreerd.

De Zenara past in de huidige woningbouw

 

 

Een enorm aanbod aan top-actuele framekleuren

De prachtige nuances van weinor brengen kleur in het leven. Hier vindt iedereen zijn lievelingskleur: bij weinor kunt u kiezen uit 200 verschillende framekleuren. Laat u zich inspireren!

Omdat weinor in eigen fabriek poedercoat, kunt u bij alle weinor producten vertrouwen op de hoogste kleur uniformiteit en een identieke glansgraad.

Framekleuren: made by weinor

 

Doeken: beste kwaliteit en grote verscheidenheid

Met de nieuwe doekdessins van weinor komt esthetiek op uw terras!

Door Teflon EXTREME®-uitrusting zijn weinor doeken water- en vuilafstotend. Spindopkleuring, waarbij de kleurpigmenten reeds in de vezels worden aangebracht, geeft de doeken ook nog eens een permanent briljante kleur.

Doeken: beste kwaliteit en grote verscheidenheid

 

 

Meer comfort door draadloze besturing

Met de weinor BiConnect besturing kunt u zonwering, verlichting en verwarming geheel eenvoudig bedienen.

Per voorgeprogrammeerde handzender BiEasy met of zonder display, in zilver of zwart – of via het internet met de BiEasy App. De zonnesensor laat de zonwering automatisch uitsturen – of u nu thuis bent of niet. Zo heerst er op uw terras ook bij hitte altijd een aangenaam koel klimaat.

Meer comfort door draadloze besturing