Verano Recife V285

Beschrijving

Wij hebben een knikarm zonnescherm van topkwaliteit in onze collectie: de Verano Recife V285. Het zonnescherm oogt luxe en is verfijnd en compact vormgegeven. U kunt er voor kiezen de Recife van Verano uitbreiden met lichtspotjes om zo het maximale comfort uit uw zonnescherm te halen.
De uitval is tot 3.00 meter, de breedte is tot 6.00 meter. U heeft op dit scherm maar liefst 5 jaar volledige garantie. De Recife van Verano is elektrisch bedienbaar.
U kunt dit luxe zonnescherm bestellen in de Webshop van Erpé zonwering.

Zonweringdoeken voor de Recife

Wij hebben een ruime sortering in zonweringdoeken, bijvoorbeeld blokstrepen, maar ook vele mooie effen dessins. Wij hebben de doeken van Swela, Dickson en Verano in ons assortiment.

Cassette

De cassette van de Recife van Verano is in verschillende ralkleuren verkrijgbaar:
Wit(RAL 9010), Ivoor(RAL 9001) enTechnisch Zilver .

Bediening van de V285

De volgende bedieningen zijn verkrijgbaar voor de Recife van Verano:
- Een elektrische bediening met een buismotor, voorzien van een draaischakelaar.
- Een afstandsbediening die het knikscherm apart of met meerdere schermen tegelijk bedient.
- Een elektrisch zon- en windwering systeem, zodat het zonnescherm automatisch open en dicht gaat.
- Een IO home motion systeem, waarmee u uw zonnescherm via internet en uw smartphone/iPad overal ter wereld kunt bedienen.

 

Verano Recife V285Verano Recife

Overzicht zonnenschermen

  V210 V225 V255 V280 V285 V295 V360 V440 V480 V296
Cassette type Semi cassette Semi cassette Cassette Cassette Cassette Cassette Cassette Cassette Cassette Cassette
Maximale uitval 3 meter 3 meter 3 meter 3 meter 3 meter 3,5 meter 3,5 meter 3 meter 4 meter 6 meter
Maximale breedte 6 meter 6 meter 6 meter 6 meter 6 meter 6,5 meter 12 meter 7 meter 12 meter 3,5 meter
Soort bediening Handmatig of Elektrisch Handmatig of Elektrisch Elektrisch Handmatig of Elektrisch Handmatig of Elektrisch Handmatig of Elektrisch Handmatig of Elektrisch Elektrisch Handmatig of Elektrisch Elektrisch
Garantie 5 Jaar 5 Jaar 5 Jaar 5 Jaar 5 Jaar 5 Jaar 5 Jaar 5 Jaar 5 Jaar 5 Jaar
Optioneel Ingebouwde verlichting Nee Nee Nee Nee Ja Nee Nee Nee Ja Ja
Behuizing ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Prijscategorie Vanaf € 556,00 Vanaf € 599,00 Vanaf € 973,00 Vanaf € 1.197,00 Vanaf € 1.211,00 Vanaf € 1.462,00 ? Vanaf € 1.482,00 Vanaf € 1.927,00 ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonnescherm Recife

Revolutionaire Recife

De Recife is een nieuw zonnescherm van Verano. Het zonnescherm oogt luxe en is van allerlei gemakken voorzien, zoals elektrische bediening. Ook is het mogelijk de Recife uit te rusten met lichtspotjes. Zo kunt u ook tijdens die heerlijk (na)zomeravonden het maximale comfort uit uw zonnescherm halen. 

Revolutionaire Recife
 
Verfijnde klasse

Verfijnde klasse

De Recife is zeer verfijnd en compact vormgegeven. Het is een cassettescherm: de oprolbuis is in alle gevallen verstopt en dus beschermd tegen allerlei weersinvloeden. De cassette is gemaakt van hoogwaardig aluminium en dus zeer stevig, stabiel en slijtvast.

 

Bediening

De Recife is standaard uitgevoerd met elektrische bediening en verkrijgbaar in de framekleuren technisch zilver, wit en ivoor. Als extra optie kan het knikarmscherm worden voorzien van een tijdklok en een zon- of windautomaat. Bovendien is het cassettescherm leverbaar met een verlichtingsprofiel dat is voorzien van geïntegreerde halogeenspotjes. 

Bediening
 
Kleur op doek

Kleur op doek

Geef de stof van uw zonnescherm een lekker fris kleurtje. Verano heeft een eigen kleurencollectie, met bijna 100 verschillende combinaties van kleuren en dessins. Of u nu houdt van trendy, strak, neutraal of frivool: er zit altijd een stof tussen die past bij uw smaak.

 

Belangrijke details

De Verano Recife kan aan de muur of aan het plafond worden geplaatst. Wanneer het zonnescherm aan de muur is bevestigd kunt u een hellingshoek van 5º tot 70º instellen. Hangt het zonnescherm aan het plafond, dan kunt u een hellingshoek instellen tussen de 17˚ en 70˚. 

Belangrijke details