Zonwering buitenshuis stelt hoge eisen aan kwaliteit en degelijkheid in verband met de verschillende weersinvloeden. Zo moet het materiaal waar de zonwering uit vervaardigd is, bestand zijn tegen vocht, kou, warmte en wind, en uiteraard moet het constructief steviger zijn ten opzichte van binnenzonwering.
Erpe Zonwering uit Soesterberg heeft ruim 50 jaar ervaring  als specialist in zonwering, en weet als geen ander waar professionele en kwalitatief goede buitenzonwering aan moet voldoen. Deze ervaring zorgt ervoor dat de klanten van Erpe verzekerd zijn van een uitstekend advies, en een oplossing die garant staat voor een mooie uitstraling, praktisch is in het gebruik en een jarenlange levensduur.

Buitenzonwering bekijken in onze showroom

In onze sfeervolle showroom hebben wij diverse buitenzonwering oplossingen geïnstalleerd die we u kunnen demonstreren. Wij nemen ook, onder het genot van een kop koffie, alle tijd voor onze klanten om onze producten te demonstreren, en u te informeren over alle soorten buitenzonwering oplossingen die wij u kunnen aanbieden. En u kunt er gerust vanuit gaan dat onze verkoopspecialisten prima in staat zijn om u vakkundig te adviseren over uw specifieke wensen en eisen.

Maatwerk buitenzonwering en installatie

Geen huis of pand is hetzelfde, en er zijn vaak ramen en kozijnen geïnstalleerd met buitensporige formaten en proporties. Dit vereist uiteraard maatwerk zonwering die vakkundig vervaardigd en geïnstalleerd moet worden. Erpe heeft naast de showroom ook een eigen fabriek waar er met professionele machines en gereedschappen maatwerk zonwering vervaardigd wordt. Deze wordt vervolgens op locatie met alle vakkundigheid geïnstalleerd door onze installatiedienst.