Bij Erpe zonwering verkrijbaar het Verano windscherm Luderitz ofwel type V745 waarmee u heerlijk beschut kunt genieten van uw verblijf buiten.

Dit is een luxe fraai vormgegeven scherm wat u kunt aanpassen aan de weersomstandigheden, omhoog bij wat meer wind, bij windstil, hup een druk op de knop en omlaag gaat het product. Handmatig is ook mogelijk door middel van een uitneembare slinger

De V745 Luderitz is uitermate geschikt voor uw balkon of als afscheiding aan uw terrasoverkapping.

U kunt hem in de ralkleur 7016 antraciet structuur verkrijgen maar ook in 7035 technisch zilver tevens zijn er tegen meerprijs speciale ralkleuren leverbaar.

Het glas is helder, 5mm dik, gehard zowel boven als onder.

De maximale afmetingen zijn 3.00 cm breed x 2.50 cm hoog maar wij kunnen de windschermen koppelen tot gewenste breedte en is een hoekopstelling mogelijk.

De schermen worden gemonteerd middels een voetplaat op de grond op wielen is helaas niet mogelijk.

Komt u hem gerust bij ons in de showroom bekijken.

Een glazen windscherm van Verano® laat het zonnetje door en houdt de wind tegen. En dat is geen overbodige luxe in Nederland, want het kan behoorlijk hard waaien. Doordat de temperatuur aangenamer voelt, kunt u langer en vaker buiten zitten. Zo geniet u optimaal van uw tuin en terras.

De maatwerk windschermen van Verano de V730 Biarritz

De ideale manier voor de horeca om hun terras windvrij te houden en zo  meer omzet te generen. Feitelijk hoeft u het windscherm natuurlijk niet zelf te maken; dat doen wij graag voor u. Maar u kunt wel helemaal zelf bepalen hoe het windscherm eruit komt te zien. Zo zijn er velen soorten glas (gehard, gelaagd en gekleurd) en kunt u de kleur van het frame zelf kiezen. Bovendien kunt u bij de Biarritz kiezen uit vele montagevormen (in de grond, op de grond, op wieltjes) en heeft de Lüderitz meerdere vormen van bediening (elektrisch of handmatig).