Erpé Zonwering heeft een aantal Verandazonweringen in haar programma. Een Verandazonwering is uiterst doeltreffend als het gaat om warmte te weren onder uw overkapping, lichtstraat of serre.  U kunt kiezen uit de Sottezza onderlangs of de WGM Top Stretch of Optistretch rondom compleet opgesloten van  Weinor

Heerlijk als het zonnetje op komt maar als het wat te warm wordt laat u uw verandazonwering de WGM Top optistretch over uw overkapping of serre heen schuiven en u heeft alle schaduw zoals gewenst.

Het is een systeem waarbij de doekrol naar beneden wordt geplaatst vervolgens rolt het doek bovenlangs op en ontstaat er een ruimte tussen glas en doek van ongeveer 10 cm.

Uw systeem wordt met “voetjes” op uw overkapping of serre geplaatst.

Op het systeem van een verandazonwering worden doeken van Soltis  en acryl verwerkt ,wij hebben bij Érpe zonwering een ruime doekcollectie waaruit u kunt kiezen.

De doeken zijn speciaal ontwikkeld voor verandazonweringen. De structuur, coating en gewicht zorgen voor een optimale bescherming.

De electriche aansturing van een verandazonwering gebeurt met een Somfy onzichtbare elektromotor welke fluisterstil is.

Pure comfort dus voor de gebruiker, u pakt de afstandsbediening van uw verandazonwering en bestuurt daarmee het product of wellicht meerdere producten.

Bijkomend voordeel is dat het geheel draadloos is dus geen gedoe met snoeren. De radiosignalen hebben een reikwijdte van twintig meter en gaat dwars door betonnen muren heen en nee, u kunt de buren niet plagen want er zijn zestien miljoen combinaties voor deze zendcode.

Wij bij Erpé zonwering begeleiden u graag in onze showroom waar u altijd welkom bent. .