Weg van stress en hectiek

Waar zonneschermen en terrasoverkappingen aan de gevel worden bevestigd, is dat bij een vrijstaand terrasscherm niet nodig.  Zo creëert u een sfeervol terras op een mooi en verborgen plekje in uw eigen tuin. Even ontsnappen aan de stress van alledag.

De schaduw inschakelen

Het Verandascherm V642 – TUMBA is een Verandazonwering van Verano NL – De V642 – Tumba verandazonwering is toe te
passen op een terrasoverkapping en vrijstaand
op palen. De Tumba wordt uitgevoerd met een
zonwerend, waterafstotend en weersbestendig
100% high-tec polyester uni-doek met rits in
zijgeleiding. Het uni-doek zorgt voor minder
slijtage, een stabiele doekspanning en een kleine
cassette. De waterafvoer is volledig geïntegreerd en elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid voelt en wanneer u geniet van de schaduw.

Uitgesproken types

Verano heeft 4 typen terrasschermen, allemaal met een uniek design en unieke eigenschappen. Kies o.a. voor een terrasscherm met oneindige uitbreidingsmogelijkheden, een variant op wielen of een terrasscherm met elektrisch bedienbare lamellen.

V870 – Arezzo

Dankzij de beweegbare lamellen van de vrijstaande overkapping V870 – Arezzo van Verano® geniet u ook tijdens een regenbui van het buiten zijn! Deze openend en sluit namelijk met slechts één druk op de knop. De V870 – Arezzo lamellenoverkapping wordt standaard geleverd als vrijstaande overkapping met vier palen. Echter, het is ook mogelijk de V 870 – Arezzo met muursteunen te bestellen. Deze muursteunen worden standaard geleverd in elke gewenste RAL-kleur.
De strak vormgegeven en vrijstaande lamellenoverkapping Verano V870 – Arezzo geeft u de mogelijkheid zelf te bepalen wanneer u in of uit de zon wilt zitten. De unieke lamellenconstructie opent en sluit u namelijk eenvoudig met de afstandsbediening. In gesloten toestand is de overkapping bovendien volledig waterdicht. Voor het plaatsen van de lamellenoverkapping kiest u zelf de meest gunstige locatie in uw tuin of op uw terras. U bent namelijk niet afhankelijk van een bestaande muur voor montage van deze vrijstaande lamellenoverkapping. De V870 Arezzo lamellenoverkapping is uitgevoerd in aluminium, een onderhoudsvrij en duurzaam materiaal.

schuifbare lamellen

Prachtige Uitvoeringen

Dankzij de speciale doeken of lamellen biedt een terrasscherm de perfecte bescherming. U kunt kiezen uit de collectie terrasscherm doeken die Verano zelf heeft samengesteld. Naast zonwerend, zijn sommige doeken ook waterdicht.