Terrasschermen

Weg van stress en hectiek

Waar zonneschermen en terrasoverkappingen aan de gevel worden bevestigd, is dat bij een vrijstaand terrasscherm niet nodig.  Zo creëert u een sfeervol terras op een mooi en verborgen plekje in uw eigen tuin. Even ontsnappen aan de stress van alledag.

Cortona V805
Het Cortona terrasscherm: vrijstaand of aan de gevel. Een prachtig design met unieke 

 
 

De schaduw inschakelen

De terrasschermen van Verano zorgen voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. De meeste terrasschermen in ons assortiment hebben de mogelijkheid het scherm handmatig of elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid voelt en wanneer u geniet van de schaduw.

 
 

Uitgesproken types

Verano heeft 4 typen terrasschermen, allemaal met een uniek design en unieke eigenschappen. Kies o.a. voor een terrasscherm met oneindige uitbreidingsmogelijkheden, een variant op wielen of een terrasscherm met elektrisch bedienbare lamellen.

Siena V820
Het Siena terrasscherm: een vrijstaand scherm met een luxueuze uitstraling. Een juweeltje in uw tuin.

 
 

Dankzij de beweegbare lamellen van de vrijstaande overkapping Levanto van Verano® geniet u ook tijdens een regenbui van het buitenzijn! Deze openen en sluiten namelijk met slechts één druk op de knop.De V860-Levanto lamellenoverkapping wordt standaard geleverd als vrijstaande overkapping met vier palen. Echter, het is ook mogelijk de Levanto met muursteunen te bestellen. Deze muursteunen worden standaard geleverd in elke gewenste RAL-kleur.
De strak vormgegeven en vrijstaande lamellenoverkapping Verano Levanto geeft u de mogelijkheid zelf te bepalen wanneer u in of uit de zon wilt zitten. De unieke lamellenconstructie opent en sluit u namelijk eenvoudig met de afstandsbediening. In gesloten toestand is de overkapping bovendien volledig waterdicht. Voor het plaatsen van de lamellenoverkapping kiest u zelf de meest gunstige locatie in uw tuin of op uw terras. U bent namelijk niet afhankelijk van een bestaande muur voor montage van deze vrijstaande lamellenoverkapping. De Levanto lamellenoverkapping is uitgevoerd in aluminium, een onderhoudsvrij en duurzaam materiaal.

 
 

 Prachtige doeken

Dankzij de speciale doeken of lamellen biedt een terrasscherm de perfecte bescherming. U kunt kiezen uit de collectie terrasscherm doeken die Verano zelf heeft samengesteld. Naast zonwerend, zijn sommige doeken ook waterdicht.