Verano Terrasoverkapping Riva V920

Beschrijving

Wij hebben de smaakvolle, degelijke, Verano Riva V920 overkapping in de aanbieding. De terrasoverkapping van de Riva van Verano is stijlvol en stevig en bereikt maar liefst een breedte tot 6,5 meter met maar twee staanders. De overkapping heeft een polycarbonaat beglazing. Polycarbonaat staat voor slagvast, brandwerend en temperatuurbestendig.
Voor nog meer comfort kunt u ervoor kiezen om de Riva van Verano uit te breiden met een hemelwaterafvoer, sfeervolle halogeen of LED verlichting, glaswanden of zonwering.
Op de Riva van Verano heeft u 5 jaar volledige garantie.
Met een terrasheater onder uw overkapping kunt u het gehele jaar heerlijk genieten van de buitenlucht en heeft u een extra “huiskamer” lounge gevoel.
U kunt op de webshop van Erpé zonwering meer informatie vinden over dit vriendelijk geprijsde en mooie terrasoverkapping.

Kleurdiversiteit van de Riva V920 overkapping

De volgende ralkleuren voor de Verano Riva V920 zijn bij ons verkrijgbaar:
Antraciet (RAL 7016), Wit (RAL 9010) of Ivoor (9001).

CE-markering voor Verano® terrasoverkappingen

Sinds 1 juli 2014 is de nieuwe Europese richtlijn NEN-EN 1090-1 in werking getreden. Hiermee wordt het wettelijk verplicht om alle dragende constructies uit aluminium en staal te leveren met een CE-markering. Dit geldt ook voor terrasoverkappingen.

De terrasoverkappingen van Verano® zijn sinds mei 2014 CE-gemarkeerd. Wij voldoen hiermee aan strenge Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. 

 

Terrasoverkapping Verano Riva V920