Verano Terrasoverkapping Iseo V905

Beschrijving


Wij bieden u de sfeervolle Verano Iseo V905 terrasoverkapping aan. De Iseo van Verano is een stevig en stijlvol aluminium overkapping dat is voorzien van Polycarbonaat platen. Polycarbonaat is een licht en sterk thermoplastisch kunstof. Het is slagvast, brandwerend en bestand tegen extreme temperaturen.

U kunt er ook voor kiezen om de Iseo van Verano uit te rusten met een hemelwaterafvoer, sfeervolle halogeen of LED verlichting, glaswanden of zonwering.

Deze overkapping kan tot 4 meter staan op twee staanders.

U heeft 5 jaar volledige garantie op deze terrasoverkapping.

Zoekt u een sfeervolle aanvulling voor uw woning en tuin die ook betaalbaar is, dan kunt u voor meer informatie een kijkje nemen op de Webshop  van Erpé zonwering.

Kleurdiversiteit van de Iseo V905

De volgende ralkleuren voor de Verano Iseo V905 zijn bij ons verkrijgbaar:

Antraciet (RAL 7016), Wit (RAL 9010) of Ivoor (9001).

CE-markering voor Verano® terrasoverkappingen

Sinds 1 juli 2014 is de nieuwe Europese richtlijn NEN-EN 1090-1 in werking getreden. Hiermee wordt het wettelijk verplicht om alle dragende constructies uit aluminium en staal te leveren met een CE-markering. Dit geldt ook voor terrasoverkappingen.

De terrasoverkappingen van Verano® zijn sinds mei 2014 CE-gemarkeerd. Wij voldoen hiermee aan strenge Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. 

 

 

Terrasoverkapping Iseo V905