Terrasoverkappingen

De terrasoverkapping van Erpe zonwering biedt u een zalig comfort het hele jaar door. Met de Riva ofwel type V920 van Verano schenkt u uzelf een extra woonkamer, altijd in de buitenlucht bij regen en zonneschijn.Uw kostbare tuinmeubelen staan heerlijk droog en beschut.

Uniek is dat deze robuuste veranda tot 6.50 meter breed met 2 staanders geleverd kan worden. Bij bredere beedtes worden het er 3 of meer.

Maximale breedte terrasoverkaping

De maximale breedte is 9.00 meter x 4.00 meter uitval indien u kiest voor glas. 

Met deze veranda voorzien van gelaagd helder veiligheids glas haalt u puur genot in huis.

Heeft u wat minder budget dan kunt u ook kiezen voor 16mm dik polycarbonaat.in samen werking met de Iseo Of Garda.

Terrasoverkapping accessoires

U kunt kiezen voor een glazen zij- en voorwand, type V770 of voor Ritzscreens screens, type V599, rondom maar ook een verstelbaar windscherm, type  Sa caletta, is mogelijk.Zo ontstaat er een ware tuinkamer,serre welke u rustig kunt opbouwen want wij kunnen deze optie’s ook in een later stadium voor u aanbrengen.

Kortom voor de veeleisende klant welke puur comfort zoekt is de V920 een topproduct !

Dit alles is natuurlijk te zien in onze showroom waar wij als privilege dealer van Verano erg trots op zijn.

Als het wat afkoelt kunt u terrasheaters van bijvoorbeeld Somfy onder de overkapping monteren welke op afstandsbediening hard en zacht gezet kunnen worden, heerlijk warm en luxe in, of eigenlijk buiten, uw eigen huis.

Terrasoverkapping verlichting

Met de ingebouwde spot van leds kunt u het licht dimmen of juist fel zetten om zo uw boek nog even te kunnen uitlezen.

Verlichting kan d.m.v. Led of halogeen.

Met de terasoverkappinge behoudt u de lichtinval welke kan worden weggenomen door een verandazonwering van Verano en Mysun of Stobag

Type Tallin V650 is een baleinzonwering onderangs of type Helsinki en Oslo om zo bovenlangs schaduw te creeren. 

Terrasovekapping

Erpé heeft meerdere terrasoverkappingen, die altijd speciaal voor u op maat worden gemaakt. U kunt kiezen voor de basic Iseo, de multifunctionele Garda of de stijlvolle Riva. Of alle modellen van Palazzo blinken uit in stevigheid en stabiliteit.

 

 

 Wij zijn ook dealer van 

Palazzo aluminium veranda’s en terrasoverkappingen

Een uitbreiding van uw huis moet goed gebeuren, dit vraagt om specialisme van de monteur maar ook om kwaliteit van de leverancier. De producten die Palazzo Verandas vandaag de dag levert zijn de afgelopen 20 jaar met onze ervaringen én die van gebruikers doorontwikkeld.

Palazzo Verandas staat bekend om hun degelijkheid, kwaliteit in afwerking en natuurlijk een dak met een zo groot mogelijke overspanning om u een maximaal gevoel van ruimte te geven.

 

Wij leveren de Merken  Verano en Mysun,Stobag en Palazzo.

Van het merk Verano kunt u bij ons online winkelen  voor een goedkope, voordelige,  budget aanbieding.

 

 

CE-markering voor Verano® terrasoverkappingen

Sinds 1 juli 2014 is de nieuwe Europese richtlijn NEN-EN 1090-1 in werking getreden. Hiermee wordt het wettelijk verplicht om alle dragende constructies uit aluminium en staal te leveren met een CE-markering. Dit geldt ook voor terrasoverkappingen.

De terrasoverkappingen van Verano® zijn sinds mei 2014 CE-gemarkeerd. Wij voldoen hiermee aan strenge Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. 

 
 
 
 

 

Foto: Terrasoverkapping van Erpe zonwering