De Viva Plaza viva Optie Strech Pergola van Weinor Plaza Viva - Erpé zonwering Soesterberg Terrasoverkapping voor elk weer? De Plaza Viva Pergola van Weinor is geschikt voor zon, wind en regen. Erpé Zonwering heeft de voordelen voor je op een rij gezet. Bekijk ze hier en vraag een offerte aan!

Plaza Viva Optiscrech Terrasoverkapping Pergola zonwering van Textiel van weinor.

Plaza-viva-optie-strech, de terrasoverkapping van Weinor, is voor bijna elk weer geschikt. Deze zon- en regenpergola zorgt dat uw terras bijna altijd te gebruiken is. Zon, regen en wind komen de Pergola niet binnen, waardoor het niet alleen in de zomer, maar ook daarbuiten een bruikbare oplossing is. Het typische Nederlandse weer is daarom geen spelbreker, door de Viva Plaza Pergola van Weinor.

Bij de Plaza Viva OptiStretch is het doek aan alle vier zijden strak gespannen. De voordelen: een bijzonder strak doek en geen lichtspleet aan de zijkanten. De basisversie van de Plaza Viva Stretch is aan twee zijden gespannen en tussen doek en zijprofiel bevindt zich een lichtspleet.  Bij beide varianten zorgt een krachtig spansysteem met kabels voor een gelijkmatige doekstand.

Een ander voordeel van de Pergola is dat deze meer wind kan hebben dan een knikarmscherm. Erpé Zonwering uit Soesterberg komt deze pergola graag bij u thuis monteren.

 

De Viva Plaza viva Optiesctrech Pergola van Weinor

  • Ook als het donker wordt buiten zitten met mogelijke Geïntegreerde LED-verlichting

  • Bescherming tegen laagstaande zon en nieuwsgierige blikken met verticale zonwering Volant Plus.

  • Keuze uit meer dan 150 doekdessins en meer dan 200 onderstelkleuren. Uw kleur moet er dus wel bij zitten.

  • Optioneel telescopische staanders.

De optionele telescopische staanders zorgen ervoor dat het regenwater, in het geval van een bui, op een goede manier afgevoerd wordt.  Het doek van  De Viva Plaza Optiestrech Pergola wordt bedekt met een polyester doek. Dit doek is UV bestendig, waterdicht en tegen micro-organismen behandeld, om een zo goed mogelijke kleurkwaliteit en langere levensduur te garanderen. Het doek is  6 meter breed en heeft maximaal 5 meter uitval.  Doekkeuze   Bij het kiezen van een doek is er keuze uit meer dan 150 doekdessins en meer dan 200 onderstelkleuren. We hebben dus voor ieder wat wils.

Fraaie zonwering ook voor grote terrassen

Van die mooie zomerse dag op het terras moet u onbezorgd kunnen genieten. Om dat mogelijk te maken, biedt Plaza Viva de nodige schaduw. En wel op max. 30 m², voor de hele familie inclusief vrienden. Maar Plaza Viva is niet alleen praktisch. Het scherm past zich met zijn moderne, slanke design ook aan elke huisgevel aan. En dankzij de enorme keuze aan aantrekkelijke zonweringdoeken kunt u uw terras vormgeven zoals u dat wil

Offerte Kom daarom eens langs bij onze showroom om een kijkje te nemen naar de verschillende pergola’s en zonneschermen we hebben. Onze showroom vindt u op de Sterrenbergweg 7 in  Soesterberg. U kunt ook online een offerteaanvragen. Deze is vrijblijvend, waarbij u al uw vragen kunt stellen. Erpé Zonwering staat voor u klaar! Niet alleen voor het uitzoeken van een fraaie pergola, maar ook voor het monteren van uw uiteindelijke keuze.

 

 

 

Optioneel telescopische staander voor regelbare water afvoer plaza-viva-optie-strech

OPTIONEEL TELESCOPISCHE STAANDERS VOOR DE PERFECTE WATERAFVOER.

Regenwater kan op betrouwbare wijze van de Plaza Viva aflopen, met de optionele telescoopstang kan via een kruk de minimale vereiste hellinghoek van 4 ° bereikt worden.

STERKE OPHANGBEUGELS

De losse montage van de wandhouder ontlast het gehele systeem wanneer de optionele hellingshoek naar beneden gaat.

FLEXIBELE AANSLUITING VAN DE LIGGERS OP DE STAANDERS

Door compenserende verbindingspennen met telescopische staanders kan zich flexibel aanpassen aan de veranderende helling bij het laten zakken van het systeem.

SYSTEEM

  •  

 

DOEKEN 

Polyester-doek, UV-bestendig, waterdicht en behandeld tegen micro-organismen om zo een goede kleurkwaliteit en langere levensduur te kunnen  garanderen. Deze doeken worden ultra-soon gelast.

Meer dan 150 doekdessins en meer dan 200 onderstelkleuren.

 

KLEUREN

  Kleur en Co


                

 

OPTIES & UITBREIDINGEN

 

Bij deze overkapping is onder andere mogelijk:

LEDVERLICHTING

VERWARMING

BROCHURE