Recensies

Weinor plaza Viva optistrech in Amersfoort in de wijk Vathorst gemonteerd. (16-04-2020)

Weinor plaza Viva optistrech in Amersfoort

Zonwering en overkapping in één!

Weinor plaza Viva optistrech  pergola in Amersfoort gemonteerd

Bij een familie in Amersfoort in de nieuwbouwwijk Vathorst provincie Utrecht heeft Erpé zonwering deze zonwering op palen  een pergolasysteem  Plaza viva Optistrech  van Weinor   met 7 jaar garantie van een Weinor Toppartner specialist ,met een Somfy io motor met afstand bediening gemonteerd. Met een breedte van 500 cm en een uitval van 400 cm is schaduw gegarandeerd. Zodoende kan deze  familie in de zomer optimaal genieten van een schaduwrijk terras.

Maatwerk voor uw zonwering is geen probleem voor Erpe zonwering

De Weinor Plaza Viva  optiestrech is een cabrio systeem is in principe een mix van een zonwering en een overkapping  ineen. Het doek is daarom veel beter bestand tegen wind en regen. Wel tot ongeveer windkracht 5. Het is een soort tussenoplossing, want je hebt een stabiel(er) scherm in je tuin, zonder een houten of glazen stellage, die veel ruimte inneemt.’

.Maatwerk is geen probleem voor Erpé zonwering omdat er altijd wordt gekeken naar de beste oplossing. Het systeem is aan de ene kant aan de gevel gemonteerd en aan de uiteinden rust de zonwering op staanders. Deze klant heeft de zonwering geheel naar eigen smaak samengesteld. Het is een mooi strak geheel geworden. Dat wordt genieten Met dit weer!