Profiteer van de hoge kwaliteit en voordelige prijzen van onze pergola zonweringen. Erpé levert solide aluminium zonwering constructies  van Weinor en Verano die praktisch en bovendien erg stijlvol zijn. Een prachtige eye catcher voor uw woning en tuin dus.

Wat is pergola zonwering en wat zijn de voordelen?

Pergola zonwering is een type zonnescherm, alleen is deze niet bevestigd aan knikarmen, maar wordt hij door middel van geleiders richting twee staanders gevoerd. De constructie lijkt op die van een veranda. Doordat de staanders op de gewenste afstand van een muur geplaatst kunnen worden reikt de pergola zonwering verder dan standaard typen zonwering. De voordelen van pergola zonwering:

 • Stevige constructie van aluminium.

 • Hoogstaande merken als , Verano en Weinor verkrijgbaar.

 • Acryldoeken verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins van de merken Dickson, Swela of De weinor doekcollectie my collections 

 • Omkasting in verschillende kleuren leverbaar.

 • Leverbaar met Somfy afstandsbediening.

 • Hij kan grote oppervlakten overschaduwen.

 • Reikt verder dan de knikarmen van standaard zonneschermen.

 • Erpé Zonwering kan ook het inmeten en de montage verzorgen.

Wat kost pergola zonwering?

De kosten voor pergola zonwering  van Verano en Weinor zijn geheel afhankelijk van de afmeting en de uitvoering waar u voor kiest. U kunt online    de gewenste afmetingen invullen en keuzes maken op basis van uw eigen stijl en wensen. U ontvangt dan direct een prijsberekening.

Kom op de koffie

De koffie staat voor u klaar in onze showroom aan de Sterrenbergweg 7 in Soesterberg. Hier kunt u de vele opties en materialen voor binnen- en buitenzonwering bekijken. Wilt u liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Bel dan naar 034 63 511 79. Of vul het contactformulier in en we bellen u spoedig terug.

OPTIONEEL TELESCOPISCHE STAANDERS VOOR DE PERFECTE WATERAFVOER

Regenwater kan op betrouwbare wijze van de Plaza Viva aflopen, met de optionele telescoopstang kan via een kruk de minimale vereiste hellinghoek van 4 ° bereikt worden.

STERKE OPHANGBEUGELS

De losse montage van de wandhouder ontlast het gehele systeem wanneer de optionele hellingshoek naar beneden gaat.

FLEXIBELE AANSLUITING VAN DE LIGGERS OP DE STAANDERS

Door compenserende verbindingspennen met telescopische staanders kan zich flexibel aanpassen aan de veranderende helling bij het laten zakken van het systeem.

SYSTEEM

 • Bescherming tegen zon, wind en regen.
 • Optioneel telescopische staanders.
 • Geïntegreerde LED-verlichting en Volant Plus mogelijk.
 • meer dan 150 doekdessins en meer dan 200 onderstelkleuren.

DOEKEN

Polyester-doek, UV-bestendig, waterdicht en behandeld tegen micro-organismen om zo een goede kleurkwaliteit en langere levensduur te kunnen  garanderen. Deze doeken worden ultra-soon gelast.

Meer dan 150 doekdessins en meer dan 200 onderstelkleuren.

Referenties

Weinor plaza Viva optistrech in Leusden vlak bij Amersfoort gemonteerd. (02-mei-18)

Weinor plaza Viva optistrech in Leusden vlak bij Amersfoort gemonteerd.
Door Erpé zonwering de zonwering én tuinkamer ineen.
In de tuin van de familie Heemsbergen heeft Erpé zonwering een Weinor plaza Viva optistrech Pergola zonwering geplaatst. Een uitstekende keuze, want de Plaza viva optiscrech fungeert als zonwering én regenbescherming ineen. door dat deze zon- en regenpergola ervoor zorgt dat uw terras bijna altijd te gebruiken is. Zon, regen en wind komen de Pergola niet binnen, waardoor het niet alleen in de zomer, maar ook daarbuiten een bruikbare oplossing is.

Lees meer…

Bekijk alle referenties