Logo Erpe afspraak maken

Buitenleven

omgeving Amersfoort, Utrecht, Soest en Zeist

Buitenleven wordt mogelijk met goede zonwering. In de tuin heeft u te maken met sterke weersinvloeden. Daarom moet de zonwering van hoogwaardige kwaliteit zijn. Stevige en degelijke materialen die goed tegen een stootje kunnen. Wind, regen, kou en warmte, de buitenzonwering kan het aan. Bij Erpé Zonwering uit Soesterberg bent u zeker van een topproduct. Met ruim 50 jaar ervaring zijn we deskundigen op het gebied van buitenzonwering. We geven onze klant advies op maat. Aangenaam buitenleven begint bij een uitstekende zonwering waar u jarenlang plezier van heeft.

  • 50 jaar ervaring
  • Advies op maat
  • Jarenlang van genieten
Opmeting bij u thuis
5 jaar garantie
Professionele installatie
Naservice voor storingen & herstellingen

Buitenzonwering van de beste merken

Erpé Zonwering staat voor kwaliteit, en dat is te merken. De tuin is voor veel mensen de fijnste plek van het huis. Met het assortiment van onze zonweringen en terrasschermen wordt het mogelijk om zowel binnen als buiten te leven. Al onze producten zijn van topmerken als Verano, Weinor, en Somfy. Hoogwaardige kwaliteit, op maat voor u gemaakt en op gewenste locatie geleverd.

ZONWERING
VOOR IEDERE TUIN door Erpe

Zonwering
voor iedere tuin

Iedereen heeft een eigen stijl. Daarom bieden wij verschillende types buitenzonwering aan. We hebben altijd een model voor uw tuin in het aanbod. Van een verandazonwering tot een pergola zonwering of een lamellen overkapping. De pergola- en veranda zonweringen houden de warmte boven uw overkapping of serre effectief tegen. De lamellen overkapping van Arezzo geeft u de ruimte om zelf te bepalen of u in de zon wilt zitten. U opent en sluit de lamellen eenvoudig met een afstandsbediening. Ook tijdens de regen buiten zitten? Geen probleem.

Showroom bezoeken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom eens op de koffie. In onze showroom in Soesterberg krijgt u deskundig advies en we laten u de verschillende mogelijkheden zien. Ontdek de mogelijkheden en kom te weten wat buitenleven voor u betekent. U kunt van maandag tot en met zaterdag langskomen voor inspiratie en informatie over buitenzonwering

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend aan

Erpe zonwering is opgericht in 1971 en gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering.
Achter onze mooie showroom vindt u onze assemblage ruimte voor onze eigen productie rolgordijnen.
Erpe zonwering werkt lokaal, zo rond de 25 km in de omtrek van Soesterberg.

Onze adviseurs zijn specialist in “ontzorgen” laat u door hen inspireren.

Wij zijn niet altijd de allergoedkoopste aanbieder maar er zijn u al vele klanten voor gegaan. Zij hebben gekozen voor ons omdat zij voor kwaliteit en service gaan. Wij laten onze klanten dat dan ook graag vertellen op klantenvertellen.nl