Logo Erpe afspraak maken

Brel Solar motor

zonwering op zonne-energie!

Gaat u ook voor duurzaam? Kies dan voor een Brel Solar motor/ Verano iMove motor met zonnecel. Deze moderne, elektrische motor werkt geheel op zonne-energie! Zo bespaart u niet alleen energiekosten, maar kiest u ook voor een milieubewuste zonwering oplossing. Nog een voordeel: géén bedrading. De zonnecel slaat energie op in de accu waar de benodigde stroom wordt opgehaald door de Verano iMove motor. Na 300 bewegingen is de accu pas leeg. Richt de zonnecel op onze grote gele ster en de accu blijft vol. Nederland kent meer dan genoeg zonne-uren, zo is extra opladen van de accu overbodig. De allernieuwste technologie op het gebied van zonwering, dat wilt u toch ook? Met luxe handzender bedient u de zonwering in beide richtingen. Of gebruik de Brel Home app op uw smartphone of tablet; ook als u even niet thuis bent.

zonne-energie zonwering

Brel Home app

Bent u niet thuis of op vakantie en niet helemaal zeker of uw zonwering producten open of dicht staan? Met de handige Brel Home app bedient u de zonwering gewoon op afstand. Deze uitbreiding geeft de status door van uw zonwering. Omhoog, omlaag, of halverwege? Met de Brel Home app (Verano iHome) weet u altijd hoe de vlag erbij hangt. Breng uw zonwering overdag omlaag en ’s avonds weer omhoog, gewoon via de Brel Home app. Zo lijkt het alsof uw huis bewoond is, ook als u op vakantie bent.

Over Brel

Al bijna 20 jaar specialist in motorisatie van zonwering, rolluiken en raamdecoratie. Bij Brel en Verano staan naast duurzaamheid ook comfort centraal. Met de eigen ontwikkelde Brel Home app bedient u al uw Verano zonwering producten met uw smartphone of tablet!

 • Innovatief, creatief en flexibel;
 • Betaalbare huisautomatisering voor zonwering;
 • 3 jaar garantie op alle Brel motoren;
 • Voldoet aan alle relevantie Europese normen.

Brel zonwering op zonne-energie

De volgende producten kan Erpé Zonwering met de Brel solar motor plaatsen:

 • Zonneschermen
 • Rolluiken
 • Ritzscreens
 • Rolgordijnen
 • Jaloezieën
 • Screens
 • Gordijnrails
ritzscreen op zonne-energie

Erkend Brel Dealer

Bij Erpé Zonwerking profiteert u van korte installatiewachttijden en 100% maatwerk. Benieuwd naar alle zonwering opties voor uw woning? Bezoek dan even onze showroom in Soesterberg aan de Sterrenbergweg 7. U kunt ons ook bereiken op 034 63 511 79 of via ons contactformulier.

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend aan

Erpe zonwering is opgericht in 1971 en gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering.
Achter onze mooie showroom vindt u onze assemblage ruimte voor onze eigen productie rolgordijnen.
Erpe zonwering werkt lokaal, zo rond de 25 km in de omtrek van Soesterberg.

Onze adviseurs zijn specialist in “ontzorgen” laat u door hen inspireren.

Wij zijn niet altijd de allergoedkoopste aanbieder maar er zijn u al vele klanten voor gegaan. Zij hebben gekozen voor ons omdat zij voor kwaliteit en service gaan. Wij laten onze klanten dat dan ook graag vertellen op klantenvertellen.nl