Onze showroom is open!

Langzaam keren we weer terug naar het oude normaal. Tot het zover is, houden we ons bij Erpé zonwering netjes aan de Covid-19 voorschriften van de overheid en GGD. Dit houdt in dat we:

Wij ontvangen jullie graag in onze showroom in Soesterberg. Een showroombezoek inplannen, kan eenvoudig via onderstaande link:

Een groot voordeel van een gepland bezoek is dat we klanten uitgebreid kunnen rondleiden. We nemen ruimschoots de tijd (± 50 minuten) om passend advies te geven over de mogelijkheden. Voor een zo nauwkeurig mogelijke kosteninschatting vragen wij jou om alvast de (ruwe) maten en een foto van de situatie mee te nemen. Op deze manier proberen we het contact te minimaliseren door direct met een nauwkeurige kosteninschatting/offerte te komen. Onze adviseur /installateurs komen na akkoord op de offerte bij jou langs voor het inmeten/advies en de installatie.

Wij willen onze klanten zo goed mogelijk, ongestoord kunnen adviseren. Daarom zullen we voorlopig, ook na de versoepelingen die ingaan op 28-4, uitsluitend op afspraak werken.

U bent direct aan de beurt, en hoeft niet te wachten op andere klanten .

Onze verkoper heeft alle tijd voor u ,en kan rustig uw wensen aanhoren.

U kunt zelf datum en tijd online via onze website reserveren al binnen 1 minuut .

Veilig winkelen met Max 4 personen.

U mag natuurlijk ook spontaan langskomen !

Maar met de kans dat u dan eventueel mag wachten tot 1 van onze verkopers beschikbaar is !

Wij geven voorrang aan klanten met een afspraak.

Liever direct een kosteninschatting? Vraag online een offerte aan

Liever vooraf een scherpe aanbieding ontvangen voor een van onze zonwering oplossingen? Vraag dan online een offerte aan, vertel om welke producten het gaat en geef de (ruwe) maten door. Al binnen een korte tijd sturen we via de mail een kostenindicatie.

Klantverhalen

Benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Lees wat klanten over ons vertellen via onderstaande link en ontdek waarom Erpé Zonwering de juiste keuze is voor jouw zonweringproject.

Klantervaringen Erpé Zonwering