DUOh vouwgordijnen Prijzen

 Altijd in de plooi met vouwgordijnen van Inside bij Erpé Zonwering

Op zoek naar een subtiele blikvanger voor uw interieur? Overweeg dan eens een vouwgordijn. Erpé Zonwering staat voor kwaliteit en biedt daarom alleen vouwgordijnen van Benelux’ beste vouwgordijnfabrikant: Inside. En de keuze? Die is uitgebreid! Met een Inside vouwgordijn van Erpé kunt u dan ook alle stijlen creëren: klassiek, romantisch, barok, retro en modern.

U kunt een Inside vouwgordijn helemaal aanpassen aan uw interieur. Om te beginnen kiest u voor een baleinen achter of voor. Wilt u dat de stof zich in een strakke horizontale lijn opvouwt? Dan gaat u voor een vouwgordijn met baleinen. Liever een speels effect met verticale strepen of stiksels? Dan is een vouwgordijn zonder baleinen de oplossing voor u. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende stofsoorten. Erpé Zonwering heeft linnen, katoen of polyester en verduisterende vouwgordijnen   van het hoogwaardige merk Inside in het assortiment. En dan staan er natuurlijk ook talloze kleuren, dessins en transparanties op de mogelijkhedenlijst. Sterker nog, door het gebruik van digitale print en een speciale lasersnijder krijgt u een vouwgordijn dat perfect op maat is én geheel naar uw ontwerp!

 Last, but certainly not least: de bediening. Belangrijk voor uw gemak en comfort. U kunt bij Erpé Zonwering kiezen voor kettingbediening. Voor optimaal gebruikersgemak is er ook de mogelijkheid om uw vouwgordijnen elektrisch te bedienen van het merk Somfy, al dan niet met afstandsbediening.

 Het mag duidelijk zijn: met een vouwgordijn kunt u alle kanten op!

 Wilt u de vouwgordijnstoffen  van Inside voelen? Een blik werpen op het uitgebreide assortiment vouwgordijnen van Erpé Zonwering? Neem dan vrijblijvend contact op via 0346 – 351179.

Personaliseer &
CREËER uw gordijn!

 voordelen van Inside vouwgordijnen

 • Inside levert de beste vouwgordijnen op de Nederlandse markt
 • Inside heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Inside geeft 10 jaar garantie op het treksysteem
 • Inside heeft een hele brede collectie stoffen
 • Inside vouwgordijnen kunnen op een millimeter nauwkeurig worden gemaakt.

Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.

XXL

Heeft u een groot venster waar u ook een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor Inside vanzelfsprekend want wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. Het basisgamma kunt u verkrijgen tot 420 cm breed en 590 cm hoog.

En met het Maxi XXL-gamma bedient u - zij het binnen een beperkt aantal stoffen - zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320 cm hoog! Net zoals alle andere vouwgordijnen van Inside kunt u

 10 pluspunten onze vouwgordijnen

ook deze Big versie zowel manueel als elektrisch bedienen.

 

 1. Een zelfregulerend, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer en een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.

 2. Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.

 3. De versterkte oogjes verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes behoren tot het verleden dankzij een extra versteviging.

 4. De zijzomen worden bovendien blindgestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stikkingen zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit de Inside-collectie toegepast.

 5. De universele wand- en plafondsteun maakt dat een Inside-gordijn plaatsen kinderspel wordt. In- en uitklikken gebeurt simpelweg zonder gereedschap en zonder beschadigingen aan uw plafond of wand.

 6. De baleinen worden uit glasvezel vervaardigd. In tegenstelling tot aluminium exemplaren zijn glasvezel baleinen onvervormbaar.

 7. De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.

 8. Een opening bovenaan de onderzoom laat het toe om de onderlat zonder gereedschap te verwijderen. Zonder naaigerief kunnen alle onderdelen gemakkelijk verwijderd worden om uw gordijn te reinigen.

 9. Een speciale flap voorkomt dat de gordijnstof bij het optrekken verkleurt.

 10. De zomen van het vouwgordijn zijn overal 3 cm breed om een mooie, egale afwerking te bekomen

Gemotoriseerde gordijnen

Voor uw gebruiksgemak levert Inside uw vouwgordijn ook met geautomatiseerde besturing. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem.

U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

 

 

 Kom sfeer proeven bij ons in de showroom.