Shutters  van Erpé : indrukwekkend en sfeervol.

shutters ook wel Amerikaanse blinds genoemd, zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Van oorsprong komen ze van de oude Grieken. Vandaag de dag bieden shutters u de mooiste manier om te spelen met licht.Erpé biedt u zowel binnen als buiten shutters in verschillende varianten.En geschikt voor elke ruimte in en rondom het huis geschikt, zowel de keuken,badkamer,woonkamer en veranda.

Shutters spelen met het licht

De shutters van Erpé geven een speciale sfeer en zorgen voor zonwering, privacy, isolatie en decoratie voor binnen en buiten. Een keuze voor Erpé shutters, betekend dat u verzekerd bent van houten shutters van topkwaliteit. De verschillende soorten binnens Shutters zijn te verkrijgen in; linden, eiken, dennen, teakhout, kunstof,pvc polywood en aluminium .

Shutters mogelijkheden

Erpé shutters zijn ook bijzonder geschikt voor ramen met speciale vormen zoals ronde ramen ,dakramen en draaikiepramen. Bovendien zijn ze uitstekend toepasbaar als kastenwand of roomdivider.

Bij hele brede of hoge raampartijen wordt vaak een railsysteem toegepast. Dit verhoogt de stabiliteit en het is een stuk eenvoudiger om de panelen te openen en te sluiten. De bovenrails wordt bij ons afgedekt met een houten koofje.

Bediening van de shutters

Tilter & Clearview
Shutters zijn standaard voorzien van een houten bedieningslat aan de voorzijde dit geeft een klassieke, traditionele uitstraling. Met deze tilterstok beweegt u de lamellen op en neer in de gewenste stand.

Bij clearview is het bedieningsmechanisme aan de zijkant van de lamellen bevestigd en moet u de lamellen met de hand openen en sluiten dit is vooral geschikt bij 89mm en 114mm lamelbreedte.

 bediening tilter shutters  bediening clearview shutters
 1. Tilter  2. Clearview

 

Prijzen shutters

Onze goedkope windowshutters zijn uiterst stijlvol en passend in elk interieur, zowel klassiek als modern. Door onze aantrekkelijke All-Inclusive-Paketten hebben we dit betaalbaar gemaakt voor iedereen!

Classic shutters vanaf € 325,-

De classicLine een basic collectie maatwerk shutters, vervaardigd uit lindehout. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om shutters toegankelijk te maken voor een breed publiek door de scherpe prijsstelling. Het betreft een eenvoudig totaalpakket inclusief montage, uitgevoerd met opdekscharnieren, een lamel breedte van 63,76,89,114 mm ovaal ralkleuren k5 waaier. Er zijn verder een beperkt aantal extra opties mogelijk.

Aqua line Shutters vanaf € 375,
 
-De Aqua Line bestaat uit shutters die vervaardigd zijn uit een speciale vochtbestendige en brandvertragende kunststof. Deze shutters zijn dan ook uitermate geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes zoals badkamers en wellnessruimtes. De zijstijlen en lamellen van de shutters zijn voorzien van een aluminium kern voor uitstekende stevigheid en stabiliteit. Tegen een meerprijs zijn speciale vormen mogelijk (rond, getoogd, ovaal, schuin, etc.) evenals outdoor toepassing middels een speciale buitenlak.
Verkrijgbare lamel breedte 63,89 en 114mm ovaal ralkleuren k5 waaier.
 
Sandblasted vanaf € 425,-
 
Onze Sandblasted shutters zijn lichtgewicht, van naturen licht van kleur en licht voor het milieu. Bijna iedere denkbare kleur is toe te passen op deze shutter voor de individuele shutterlook. 
Sandblasted shutters geven een verfrissende natuurlijke look aan uw woning of ruimte. Deze shutter is bestemd om te markeren, aanvullen en verbeteren van elke interieurstijl. 
De natuurlijke sterkte, duurzaamheid en stabiliteit maken het de perfecte grondstof voor de productie van deze unieke shutters.
De sandblasedt shutter is een maatwerk shutter van Dennehout. Pu afgelakt of gebeitst met pen en gat verbinding in elkaar gezet. De sand
Verkrijgbare lamel breedte 63,76,89 en 114mm ovaal ralkleuren k5 waaier.
 
blast shutter zit een duidelijke groef in. Dit word gedaan door het zachte hout er tussen uit te "sandblasten".
 
Modern shutters vanaf € 395,-
 
De shutters uit de Modern line worden op maat vervaardigd en zijn modern en strak vormgegeven. Het minimalistische ontwerp met robuuste, vierkante zijstijlen en vlakke lamellen maakt het mogelijk om met deze shutters een stukje design toe te voegen aan elk interieur. De moderne, rechte lamellen creëren een strak en afgesloten geheel (in gesloten toestand). Naast een moderne look wordt hierdoor ook lichtinval nog beter geweerd dan bij reguliere lamellen.
Verkrijgbare lamel breedte 54,80 en 105mm ovaal ralkleuren k5 waaier.
 
 
Aluminium shutters € 475,- 

Gemaakt van hoogwaardig aluminium en in de kleuren Wit / Crème / Wit parelmoer . De aluminium shutters worden alleen op 89mm gemaakt.
clearview bedient. Dit houdt in dat het kantelsysteem in de zijstijlen is verwerkt. Perfect voor buitenluiken en binnen voor een moderne leefruimte.

 
Outdoor Shutters € 450,-
 
De outdoor shutter biedt een exclusieve en veilige uitstraling van uw woning. Het biedt een vertraging voor inbraak en houd indringers uit uw beurt. Deze exclusieve stijl van buiten shutters kent een verfijnde stijl die samenwerkt met alle soorten architectuur. 
Outdoor shutters geven natuurlijk ook de mogelijkheid om de veiligheidsbarrière volledig te laten verdwijnen. Dit door de shutters opzij te schuiven of het kantelen van de lamellen. Er ontstaat zo een ononderbroken indoor-outdoor toegang waar u volledig van kunt genieten op een mooie zonnige dag.
Verkrijgbare lamel breedte 63,89 en 114mm ovaal ralkleuren k5 waaier.
 
.

Deze bovenstaande prijzen zijn inclusief meten en standaardmontage

Na het maken van een meetafspraak komen we bij u op bezoek om de exacte afmetingen voor de shutters op te komen nemen, passen uw offerte aan met eventuele extra wensen en juiste maten. Vervolgens vangen we aan met de productie van uw shutters. Na ongeveer 10 tot 14 weken maken we een nieuwe afspraak voor het plaatsen en het monteren van uw shutters. U heeft zelf dus geen zorgen over de juiste montage van uw shutterpanelen.
 
 
 Wilt u meer weten? Aarzel niet en contact ons