Zoekt u kwalitatieve én goedkope rolgordijnen in Soesterberg en omgeving? Dan bent u bij Erpé Zonwering aan het juiste adres. Onze showroom in Soesterberg is gelegen tussen Amersfoort en Utrecht in. Kom langs voor een kijkje in onze uitgebreide collectie en maak kennis met onze scherpe prijzen.

Goedkope rolgordijnen
met eindeloos veel mogelijkheden

Wanneer u rolgordijnen in Soesterberg zoekt kan dat om verschillende redenen zijn. Zo kunt u wellicht op zoek zijn naar goedkope rolgordijnen die:

  • Verduisterend werken

  • Blinderend werken

  • Warmte- en zonwerend zijn

  • Als raamdecoratie dienst doen of

  • Privacy bieden

Onze collectie biedt voor iedere wens een rolgordijn dat hierop aansluit. Met 250 stoffen in ons assortiment is er altijd een rolgordijn dat bij u past. Voor de woonkamer, badkamer, kinderkamer, maar ook voor dakramen kunnen we geschikte rolgordijnen leveren, van de merken Velux en Fakro.

De bediening
die bij u past

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft montage, afwerking en bediening. Zo kunt u kiezen voor bediening met een ketting, maar gaat u voor het ultieme gemak en comfort, dan kiest u voor een elektrische bediening van SOMFY, of Brel met accumotoren desgewenst met afstandsbediening.

Rolgordijnen
uit eigen fabriek

Het rolgordijn van uw keus wordt door ons persoonlijk met precisie geproduceerd en op maat gemaakt. Op die manier houden we de prijzen scherp en de kwaliteit en service hoog. Maar we leveren ook de merken Zonnelux en Luxaflex

Vragen & contact

Als u vragen heeft vult u dan het contactformulier in of bel naar 034 63 511 79. Ook kunt u een van onze medewerkers in de showroom om advies vragen.

Sterrenbergweg 7 / 3769 BS / Soesterberg

Referenties

Rolgordijnen met veer gemonteerd in Soest (21-apr-18)

Het koordloze rolgordijn van Epé uit eigen productie wordt bediend door het rolgordijn aan de onderlat vast te pakken en deze op- en neer te bewegen…

Lees meer…

Duorolgordijnen Soest (09-sep-15)

Duo rolgordijnen geplaats bij de fam. Wiekamp te Soest. Onlangs heb ik Duorolgordijnen uitgezocht in de Showroom van Erpe Zonwering te Soesterberg. Ongelooflijk wat een aanbod binnenzonwering er bestaat…

Lees meer…

Bekijk alle referenties