Voor de mooiste én goedkoopste Rolgordijnen komt u naar Erpé zonwering in Soesterberg !

Rolgordijnen zijn nog altijd onverminderd populair als raambekleding voor in uw woning. Dat is niet vreemd omdat de mogelijkheden om met een rolgordijn invloed op uw woonomgeving uit te oefenen zeer uitgebreid zijn.

Rolgordijnen worden gebruikt als zonwering, raamdecoratie, warmtewering, verduistering en blindering. Kortom: zoekt u naar functionaliteit, comfort of sfeer? Met een rolgordijn is bijna alles mogelijk.

Een prachtige collectie van meer dan 250 stoffen ligt voor u klaar. Fraaie metalics, romantische designs ,transparante, verduisterende,lichtdoorlatende rolgordijnen en leuke ontwerpen voor kinderen, noem maar op. Woonkamer, badkamer, zolderraam, voor elke stijl en elke sfeer is er een passend rolgordijn voor u.

 Rolgordijnen mogelijkheden

De mogelijkheden qua montage, afwerking en bediening zijn heel uitgebreid. Zo kunt u o.a. kiezen voor bediening d.m.v. een ketting. Gaat u voor het ultieme gemak en comfort, dan kiest u voor een elektrische bediening van SOMFY, desgewenst met afstandsbediening.

 Rolgordijnen uit eigen fabriek

Erpé zonwering fabriceert de rolgordijnen zelf  in eigen fabriek. Wij maken ze niet alleen op maat voor u, maar ook veel andere bedrijven in Nederland vertrouwen op onze kwaliteit en kopen hun rolgordijnen in bij ons. Wij verkopen ze aan u, op maat gemaakt, rechtstreeks vanuit onze showroom. U krijgt de service en kwaliteit van een fabrikant tegen prijzen die nergens anders haalbaar zijn.

 

Rolgordijnen voor dakramen

Wij verkopen ook Velux en Fakro rolgordijnen voor schuine dakramen. 


Rolgordijnen showroom

Wilt u zelf de uitstraling en beleving van onze Rolgordijnen zien en ervaren van nog meer binnenzonwering ? Kom naar onze showroom in Soesterberg en wij laten u graag vrijblijvend kennis maken met de collectie en de beste prijzen.

 

Wilt u meer weten? Aarzel niet en contact ons 

 

0346351179