Paneelgordijnen ook wel vlakgordijnen genoemd, verschillende beurzen o.a. de R&T in Stuttgart en de Interio in België. Met haar eindeloze variaties en uitvoeringen zijn paneelgordijnen een mooi alternatief voor vitrage, gordijnen of als roomdevider. Paneelgordijnen van Erpé zijn toepasbaar in zowel moderne strakke maar ook in klassieke interieurs, dit doordat het aantal te combineren stoffen oneindig is. Een paneelgordijn bestaat uit een aantal banen stof en per gordijn kunt u kiezen uit bv onze rolgordijn stoffen, vitrages en gordijn stoffen. Zelfs is het mogelijk om per baan de samenstelling uit te kiezen, bv meerdere kleuren of stoffen gecombineerd. Kortom: echt oneindig veel mogelijkheden en helemaal naar uw smaak en interieur samen te stellen.

Niet toevallig dat het paneelgordijn duidelijk terrein wint in raamdecoratie.

Paneelgordijnen Collectie

Zoals al genoemd kunt u zelf uw panelen samenstellen. De collectie is enorm groot als u in gedachten houdt dat Erpé in haar collectie meer dan 200 kleuren rolgordijnstoffen en meer dan 100 soorten en kleuren gordijnstoffen heeft. Deze panelen worden in onze eigen fabriek geproduceerd zo heeft u altijd maatwerk. Onze specialisten helpen u graag verder met het samenstellen van een paneelgordijn.


Naast onze eigen productie paneelgordijnen bieden wij u ook de Inside vouwgordijnstoffen paneelgordijnen aan. Een bijzonder fraai paneelgordijn door het gebruik van vouwgordijnstoffen voorzien van baleinen aan de voorkan. Die zorgen voor prachtig oosters effect die zeer in de smaak vallen bij onze klanten.

Paneelgordijnen Uitvoering

Het paneelgordijn wordt gemonteerd in een meer-sporen rails in de kleuren : Wit of Aluminium. De maximale breedte van de rails is 6 meter en de maximale hoogte van een paneel is 3 meter. De panelen zijn voorzien een verzwaring aan de onderkant waardoor ze altijd strak hangen.

Paneelgordijnen Bediening

Bij de bediening van het paneelgordijn kunt u kiezen  uit de bediening links of rechts. Daarbij is het mogelijk om de panelen geheel naar links of naar rechts te laten transporteren, dit afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte(s). Of u kiest voor de middensluiting, hierbij wordt het aantal panelen opgedeeld en gaat een pakket naar links én rechts.

De bediening van de paneelgordijnen loopt soepel en is handmatig met een trekstang (of optioneel met trekkoord). Ook kunt u er voor kiezen elk paneel individueel handmatig te bedienen.

Paneelgordijn Accessoires

Heeft u gekozen voor meerdere kleuren in één paneel, dan wordt de overgang van de ene naar de andere kleur voorzien van een aluminium en rvslook strip of balein of kunt u kiezen een houtstrip van 25/ 50m

Standaard wordt u paneelgordijn uitgevoerd met een trekstang wilt u liever koordbediening dan is dat uiteraard mogelijk.

Systemen

Het paneelgordijn wordt gemonteerd in een meervoudige sporen rails en het aantal sporen hangt af van o.a. de breedte van het raam en de breedte van de panelen.

Toepassing

Vooral bij grote glaspuien komt dit product bijzonder goed tot z’n recht. U kunt dit ook heel mooi combineren met Segment rolgordijnen in dezelfde stof of uitvoering. Als ruimte scheiding bv tussen werkplekken of het opsplitsen van uw woon/werk/slaap kamer worden paneelgordijnen steeds vaker toegepast.

Wij nodigen u uit om in onze showroom onze uitgebreide collectie te komen bekijken, dan zorgen wij voor een vers kopje koffie of thee.

En als u vragen heeft, nemen wij graag de tijd voor u.