Lamellen zijn en blijven bijzonder decoratief en functioneel. Een periode even naar de achtergrond verschoven maar al weer een tijd helemaal trendy. Laat u verassen door de vele vernieuwde materialen, kleuren en afmetingen.  Een verticle jalouzie is er in vele vrolijke kleuren, waarbij de lamel die normaal uit één baan bestaat is opgedeeld in vele kleuren. Laat u verrassen met de talloze kleuren, materialen en uitvoeringen van de lamellen met de vertrouwde Erpé service.

Collectie lamelgordijnen

In de collectie van Erpé kunt u kiezen uit lamellen van stof, textiel , aluminium en pvc, kunstof.

Uitvoering lamelgordijnen

De lamellen van stof zijn alleen in de rechte uitvoering te verkrijgen. De PVC lamel is er in de gebogen en rechte uitvoering. De aluminium lamel is er alleen in de gebogen uitvoering. Een aantal PVC en aluminium lamellen zijn er ook in een geperforeerde uitvoering. Daarnaast is er nog een geluidsdempende lamel, deze absorbeert ongeveer 35% van het omgevingsgeluid. Ook is het mogelijk om meerdere kleuren te combineren in één lamelgordijn, hierdoor kunt u zelf uw lamelgordijn helemaal naar eigen smaak samenstellen.Ideaal voor grote ramen en schuifpuien.

Lamel breedtes lamelgordijnen

Afhankelijk van de uitvoering zijn Lamelgordijnen in de lamelbreedtes van 50 mm, 70 mm, 89 mm en 127 mm verkrijgbaar. Informatie over welke breedtes beschikbaar zijn voor welke lamel, kunt u terugvinden op de productpagina van de specifieke lamel.

Pakket bediening lamelgordijnen

U kunt kiezen uit verschillende vormen van bediening: rechts, links of de middensluiting. Bij de middensluiting schuift een deel van het lamellen pakket naar links en een deel van het pakket naar rechts.Trapeze voor schuine ramen of projecten is ook mogelijk.Handmatig: Geruisloos en soepel, te bedienen dmv kantelketting en trekkoord.

Elektrisch: Met de afstandsbediening kunt u één of meerdere lamelgordijnen in één keer bedienen of er voor kiezen om meerdere gordijnen apart te bedienen. Het systeem is flexibel en bied naast vrijheid ook bedieningsgemak. Voor beide bedieningsvormen geldt dat u voor een product kiest voor jarenlang onbezorgd gebruikscomfort.

Accessoires Optioneel kunt u ipv de standaard kunststof ketting kiezen voor een stalen ketting. Ook kunt u kiezen voor kindveilig systeem, bediening.

Systemen lamelgordijnrails

De lamellen komen aan een witte of aluminium kleurige rail te hangen voorzien van (uitneembare)runners. Om uw ramen schoon te kunnen maken kunt u het geheel pakket aan lamellen verplaatsen.

Toepassing lamelgordijnen

De lamel gordijnen zijn toepasbaar in elk interieur en in elke ruimte. Als raamdecoratie in erkers, serres, uitbouwen en als roomdevider. Laat u inspireren in onze showrooom !