Recensies

Luxaflex jaloeziéen en Velux rolgordijn gemonteerd in Amersfoort, Utrecht (30-apr-18)

Bij deze familie in Amersfoort tot volle tevredenheid mooie Luxaflex 25mm jaloeziéen in badkamer geadviseerd.        Waarom is het beter om voor vochtige ruimten jaloezieën badkamerkwaliteit te plaatsen?

Badkamerkwaliteitbetekent dat alle delen roestbestendig zijn. Deze optie is voor alle lamelkleuren van de 25mm jaloezieën mogelijk. Enkel zijn de bovenbak en onderlat in badkameruitvoering uitsluitend leverbaar in de kleuren wit,cremé en alu kleur.

Verder 4 stuks Velux verduisterende rolgordijnen geplaats met aluminiunkleurige achterkant voor het weerkaatsen van de zon. Het verduisterend rolgordijn is voorzien van een smalle cassette aan de bovenzijde en smalle zijgeleiders aan de zijkant van geanodiseerd aluminium. zodat het totaal verduisterd wordt. Licht waar je maar wilt, donker wanneer je maar wilt. Het kan met VELUX verduisterende rolgordijnen.

En als laaste voordelige rolgordijnen uit eigen fabriek.Met grijs verduisterende en grijs lichtdoorlatende stoffen met  grijze gekleurde mechanismes uit eigen fabriek van erpé zonwering, voor de woonkamer en slaapkamers.