Op zoek naar jaloezieën die jarenlang meegaan? Dan bent u bij Erpé Zonwering aan het juiste adres. Aluminium jaloezieën staan bekend om hun technische betrouwbaarheid en duurzame constructie, zeker als ze van het hoogwaardige merk Verano zijn! Dit maakt de aluminium raamdecoratie van Erpé Zonwering een waardevolle investering voor elk interieur!

Jaloezieën
mogelijkheden

Natuurlijk wil het oog ook wat. De jaloezieën zijn daarom in ruim honderd prachtige kleuren verkrijgbaar. Van neutrale tinten tot frisse kleuren: de mogelijkheden zijn legio. Ook de afwerking is geheel naar keuze. Zo kunnen de aluminium jaloezieën afgewerkt worden met een koord of met een decoratieve ladderband voor een nostalgische twist. Laat u verrassen door de ontelbare mogelijkheden van onze aluminium jaloezieën!

Jaloezieën bedieningen

Ook aan gemak is gedacht. Met de draaistang zijn de horizontale jaloezieën moeiteloos met de hand te bedienen. Op zoek naar optimaal comfort? Dan is de elektrische bediening, met of zonder afstandsbediening, de juiste keus. Ramen van een privacy-gebonden ruimte bedekken? De gemoffelde lamellen kunnen geheel lichtdicht worden gemaakt. Een dakraam? Geen probleem, ook zijgeleiding is mogelijk. U zult zien, met aluminum jaloezieën van Erpé Zonwering voelt zich de koning te rijk!

Jaloezieën van Verano

Onze aluminium jaloezieën van zijn van het hoogwaardige merk Verano,Luxaflex en Zonnelux en alléén bij Erpé Zonwering tegen zulke scherpe prijzen verkrijgbaar! Ervaar zelf de uitstraling en werking van onze aluminium raamdecoratie en kom naar de showroom in Soesterberg.  Wij laten u graag vrijblijvend de mogelijkheden zien!

 Wilt u meer weten? Aarzel niet en bel ons op 0346 – 351179

Lamel breedtes

Afhankelijk van het materiaal wat u kiest, voor uw op maat gemaakte jaloezie; zijn er lamel breedte beschikbaar van 16mm, 25mm, 35mm, 50mm, 63mm (hout) en 70mm.

Opties

Bij Erpé kunt u indien u twee of drie jaloezieën naast elkaar plaatst er voor kiezen om de bak van de jaloezie uit één stuk te laten maken. Daardoor sluit het geheel mooier aan bij uw plafond en geeft een strakke afgewerkte uitstraling. Andere opties zijn de Flexibele draaistang, Draaiknop, Eindlooskettingsysteem (mono bediening) en Slingerstang (technisch zilver).

Toepassing

De toepassing voor jaloezieën zijn oneindig. Zo zijn onze jaloezieën te gebruiken in dakramen waarbij zijgeleiding mogelijk is. Voor in de badkamer door onze gemoffelde lamellen waarbij de jaloezie ook lichtdicht gemaakt kan worden voor maximale privacy.

Referenties

Luxaflex jaloeziéen en Velux rolgordijn gemonteerd in Amersfoort, Utrecht (30-apr-18)

Bij deze familie in Amersfoort tot volle tevredenheid mooie Luxaflex 25mm jaloeziéen in badkamer geadviseerd. Waarom is het beter om voor vochtige ruimten jaloezieën badkamerkwaliteit te plaatsen?

Lees meer…

Bekijk alle referenties