Voordelige vouwgordijnen van Inside bij Erpé Zonwering

Inside vouwgordijnen van hoogwaardige kwaliteit hebben een luxueus uiterlijk. U vindt ze bij Erpé Zonwering in Soesterberg. Waarom leveren wij vouwgordijnen van Inside? Omdat dit de beste fabrikant is van vouwgordijnen in de Benelux. In de omgeving Soesterberg komt u zeker niets mooiers tegen, in onze showroom vindt u zeker wat u zoekt.

 

Het assortiment aan vouwgordijnen is groots. We hebben een uitgebreid aanbod in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Van modern tot retro, klassiek of minimalistisch.

De mooiste vouwgordijnen in de omgeving van Soesterberg

Het assortiment vouwgordijnen is bij Erpé Zonwering Soesterberg zeer uitgebreid. Of u nu een modern, retro, klassiek of minimalistisch interieur heeft, bij ons vindt u altijd een voordelig vouwgordijn passend in de stijl van uw inrichting. Een ruime keus uit verschillende stoffen, kleuren en dessins, met horizontale baleinen of met verticale stiksels voor een speels effect. Bovendien zijn vouwgordijnen ook zeer geschikt voor de slaapkamer, u kunt namelijk ook kiezen voor de verduisterende alternatieven van Inside.

Waarom voordelige vouwgordijnen bij Erpé Zonwering bestellen?

Met de voordelige vouwgordijnen van Erpé Zonwering Soesterberg bent u verzekerd van:

 • De beste vouwgordijnen in Nederland verkrijgbaar.

 • De beste prijs-kwaliteitverhouding van het merk Inside.

 • 10 jaar garantie van de producent op het treksysteem.

 • Volop keus binnen ons uitgebreide assortiment.

 • Vouwgordijnen zijn naar eigen smaak samen te stellen.

 • Tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt.

Bepaal zelf de mate van comfort

De vouwgordijnen van Inside worden door ons standaard geleverd met een handmatig treksysteem. Gaat u echt voor comfort dan kiest u voor een vouwgordijn met geautomatiseerde besturing. Een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem.

U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid. Of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 034 63 511 79.

voordelen van Inside vouwgordijnen

 • Inside levert de beste vouwgordijnen op de Nederlandse markt
 • Inside heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Inside geeft 10 jaar garantie op het treksysteem
 • Inside heeft een hele brede collectie stoffen
 • Inside vouwgordijnen kunnen op een millimeter nauwkeurig worden gemaakt.

 

Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.

XXL

Heeft u een groot venster waar u ook een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor Inside vanzelfsprekend want wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. Het basisgamma kunt u verkrijgen tot 420 cm breed en 590 cm hoog.

En met het Maxi XXL-gamma bedient u – zij het binnen een beperkt aantal stoffen – zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320 cm hoog! Net zoals alle andere vouwgordijnen van Inside kunt u ook deze Big versie zowel manueel als elektrisch bedienen.

 1. Een zelfregulerend, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer en een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.
 2. Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.
 3. De versterkte oogjes verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes behoren tot het verleden dankzij een extra versteviging.
 4. De zijzomen worden bovendien blindgestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stikkingen zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit de Inside-collectie toegepast.
 5. De universele wand- en plafondsteun maakt dat een Inside-gordijn plaatsen kinderspel wordt. In- en uitklikken gebeurt simpelweg zonder gereedschap en zonder beschadigingen aan uw plafond of wand.
 6. De baleinen worden uit glasvezel vervaardigd. In tegenstelling tot aluminium exemplaren zijn glasvezel baleinen onvervormbaar.
 7. De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.
 8. Een opening bovenaan de onderzoom laat het toe om de onderlat zonder gereedschap te verwijderen. Zonder naaigerief kunnen alle onderdelen gemakkelijk verwijderd worden om uw gordijn te reinigen.
 9. Een speciale flap voorkomt dat de gordijnstof bij het optrekken verkleurt.
 10. De zomen van het vouwgordijn zijn overal 3 cm breed om een mooie, egale afwerking te bekomen

Gemotoriseerde gordijnen

Voor uw gebruiksgemak levert Inside uw vouwgordijn ook met geautomatiseerde besturing. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem.

U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

Referenties

Vouwgordijnen inside te soest (31-mrt-18)

5.5 meter breed met een elektrische motor RTS van Somfy op afstand bedienbaar.
Gemak dient de mens !

Lees meer…

Bekijk alle referenties