Houten jaloezieën vindt u natuurlijk bij Erpé Zonwering in Soesterberg

Houdt u ook zo van hout?geef uw interieur een natuurlikr en rijke uitstraling met houten jalouzieén van Verano.

De gehele collectie houten jalouzieén van Erpé Zonwering is gemaakt van FCS-gecertificeerd hout en mag met recht

duurzaam genoemd worden. met ruim zestig kleuren heeft Erpé Zonwering een uitzonderlijk brede collectie. Voor 

de houten jalouzieén geldt dan ook :voor elk wat wils.

Houten jaloezieën Hoogwaardige afwerking.

Erpé Zonwering staat voor hoogwaardige afwerking . Wat dacht u van de nieuwste houten lamellen met een hoogglans laklaag voor een exclusieve, luxe uitstraling? Toch liever natuurlijk en mat of een kleurtje? Kan ook! Maar er zijn nog zoveel meer opties: 50 en 70mm zijn de meest verkochte wilt u uw houten jaloezieën voorzien van een ladderkoord of van een nostalgische ladderband /decoratieband? Het is geheel aan u!

Houten jaloezieën Mogelijkheden.

Zoveel mogelijkheden. Zoveel keuzes. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Het professionele team van Erpé Zonwering en raamdecoratie adviseert u graag over de mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u straks met uw houten jalouzieen op maat de de sfeer voor raamdecoratie de toon  zet in uw interieur.

Houten Jalouzieën van Verano 

De houten jaloezieën van zijn van het hoog aangeschreven merk Verano en alléén bij Erpé Zonwering tegen dergelijk scherpe, lage prijzenen goedkoopste verkrijgbaar! Ervaar zelf de talloze mogelijkheden van deze prachtige houten raamdecoratie en kom naar de showroom in Soesterberg. Laat u verrassen door de collectie houten jaloezieën van Verano en huiscollectie én de scherpe prijzen en topkwaliteit van Erpé.

Wilt u meer weten over houten jaloezieën op maat en voorzien van 2 jaar garantie? Neem dan vrijblijvend contact op met Erpé Zonwering 0346 – 351179.